Singapore - Hotell och era bästa tips ?!?!?

Av Evano
10 sep. 2016 00:00
Visningar: 1592
Hej!

27/2-3/3 behöver vi hitta hotell i Singapore för två vuxna och tre barn. Vi vet inte vilket område som är "bäst" att bo i men vi vill ha nära till buss/tunnelbanestation då vi ska ta oss runt på egen hand bla Universal Studios, Zoo mm.

Har ni nåt favorithotell med bra läge får ni gärna tipsa. Vi vill helst ha pool och har ni andra tips på "måsten" i Singapore blir vi jätteglada om ni vill dela med er!
Av Pelle77
10 sep. 2016 08:14
Jag skulle kika efter hotell i området runt Clarke Quay så här ni nära tillallt. Singapore är kompakt så man blir sällan långtifrån någonting.

Åk till Gardens by the bay, jättefint och uppskattas nog av barnen med.

Titta på ljusshowen från Marina Bay Sands på kvällen, trordrt börjadekl 20
Av Bibby
10 sep. 2016 10:59
Marina Bay Sands, tunnelbana under hotellet., fin pool, bra läge.
Av Hawaii
10 sep. 2016 16:27
Det blir nog att kompromissa lite. Jag tycker mycket om området kring Clarke Quay. Mycket promenarbart, men kan kanske vara knepigt att hitta hotell med fin pool. Bodde på Holiday Inn Atrium för ett par år sedan, men jag vet inte ens om de har en pool, men vi tyckte om hotellet. I juni i år bodde vi på Marina Bay Sands, som utan tvekan har den maffigaste poolen i hela Singapore, men den kan bara användas av de som bor på hotellet. Tyckte att man var lite avsides på MBS, inte precis promenadavstånd till något bortsett från Gardens by the Bay, som är helt unikt.
Av Evano
8 okt. 2016 00:28
Tack för alla svar! Marina Bay sands är inte riktigt vår budget...tyvärr!! ;-)

Väljer mellan Robertson Quay Hotel som ligger nära Clarke Quay och Dorsett som ligger avsides men väldigt nära en MRT. Prismässigt lika ca 2000:- /natt för rum som tar hela familjen. Hittar ingen bra info om resemöjligheterna men jag antar att man kan köpa dags/flerdags kort som gäller för resor på bussar/tåg/tunnelbana. Någon som gjort detta och har tips?

Och vi flyger med BA och på deras sida kan man ju också boka hotell till vad jag förstår bra priser. Four Seasons Regent Singapore är tydligen kanonpris på jämfört med andra bokningssajter!!! Men deras sida är lite klurig och jag kan inte få fram info om rummen dvs jag söker på 2 vuxna och 2 barn (vi har tre men det står att ett barn under 12 år bor gratis) så då borde ju priset jag får upp gälla för hela familjen men det är så misstänkt "billigt"? Knappt 9000:- för 4 nätter, när Hotels.com tar drygt 25000:- för samma. Behöver boka nu i helgen och chansar här om någon vet. Förhoppningsvis har British Airways öppet på telefon under helgen....