Boende azorerna och andra tips!

15 feb. 2013 14:59
Visningar: 1422
Vi ska åka till Lissabon och Azorerna i juli. Någon som sitter på några bra tips vad det gäller boende? Tacksam för tips i både azorerna och lissabon! är det strandnära och mindre är det ett plus:)
15 feb. 2013 19:36
Vart på Azorerna ska ni? Ett superhärligt fint hotell i Ponta Delgada på Sao Miguel är Marina Atlantico. Nu var det nåt år sen jag var där men vi var nöjda (och vi är kräsna). ;) Dock finns det ju inte direkt några stränder, men det hotellet ligger vid hamnen iaf.
15 feb. 2013 21:57
Ser jätte trevligt ut! Vi hade faktiskt tänk oss ponta delgada på san miguel för att sedan någon dag hyra en bil för att se med av ön. Vad tyckte ni annars om azorerna? Väder och dylikt. När var ni där?
Av Sierra
15 feb. 2013 22:38
Ön Terceira på Azorerna är inte det vanliga resmålet på Azorerna men det är en ö med härlig grön natur. Jag har bott ett par gånger i staden Angra do Heroismo. Spännande och annorlunda resmål...
Av Desires
15 feb. 2013 22:51
Hej!
Tyvärr har jag ej något speciellt bra boende att rekommendera. Vi bodde på Sao Miguel på ett trist hotell som jag inte kommer ihåg vad det hette.
Var där just i juli och tyckte det var en bra tid där, vi hade varmt och skönt hela tiden (var där 2 veckor). Våra vänner golfade när vi gjorde vandringsturer. Mycket vackra landskap såg vi, och badade mest vid anlagda havsvattenbassänger, vilket var helt OK! Hortensiorna blommade då för fullt, vilket var härligt! VI tyckte att Azorerna var lite som att komma tillbaka till 50-talet. Det som var lite negativt var att det då (8 år sedan) ej fanns några restauranger/tavernor där man kunde sitta ute och mysa på kvällarna, men det finns det säkert numera. Däremot några utebarer fanns det då.
Mina foton o mer om Azorerna här http://www.desires.se/#post79