Bodrum-apollo

Av Kentaa
31 aug. 2012 13:50
Visningar: 317
Hej alla ressugna.

Jag kom hem från Bodrum i Tisdags, vilket med ett bättre bolag skulle ha varit mån. Efter 16 timmars förseningar med 4 olika löften (tidavgång) från Apollo kommer jag aldrig mer resa med dem!

Nu kan givetvis vem som helst drabbas av förseningar, oftast ej så lång tid. Men, det är då bolaget ska visa sin styrka (service) den var lika med noll.

Jag har rest 12 ggr med Fritidsresor och drabbats av försening på ynka 3 timmar endast en gång. Då dök de ljusblå kvinnorna upp på flygplatsen och såg till att vi alla hade det bra. De gav oss också fortlöpande info.

Apollo hade inte en enda på plats. Och när skrotbussen d hade hyrt in skulle ta oss från Bodrum visste varken chaufför eller snärtan och vilket håll de skulle köra till flygplatsen. Nu visste som tur var en förbipasserande det.

Till Orten och vistelsen på hotel Salmakis resort: Ett underbart ställe, lite varmt 45 C men det löste man med bad och kalla drycker. Vi och våra vänner hade all-incl. Frukost och lunch var mkt bra, faktikst över förväntan. Middagen mindre bra men helt okey.

Staden Bodrum men sin gigantiska marina var helt underbar. Vilka båtar, omg, träfartyg både 2-3-4 mastare i ett extremt gott skick. Det fanns även en hel del plastbaljor att dregla över, garanterat ingen under 10 miljoner.Båtresor till hela 380 destinationer. Trevligt folk, liksom personalem på hotelet.

Billig shopping 40 sek för en äkta kopia av allehanda märken. Har tvättat ett par tröjor och kvaliten är helt okey.

Men, den bästa shoppingen var läderväskor, plånböcker, skärp etc. Givetvis dyrare än kopiorna men mkt bra kvalite. Ca halva priset mot svedalas priser.

Vi åt i Bodrum stad trots all-incl, deras kebap, ja med p, är så gooood.

Vi kommer att åka tillbaka dock inte med Apollo! Jag kommer att satsa på första halvan av Juni då värmen ska vara ca 30-35 mao lagom.

Ps inte en krona tillbaka från varken Apollo eller deras bolag Novair som dessutom var mkt trång jämfört med Fritidresors boeing. som tur är får vi lite tillbaka från Visa. ds

mvh/Kenneth