Beställning av transport

Av Ligu
20 feb. 2010 14:16
Visningar: 201
Vi beställde transport från Koh Samui hamn till hotellet . Detta gjorde vi på busstation i Surathani. Vi blev blåsta på den transporten. Varning för detta. Vi fick ta en ny taxi.. Vi var inte ensamma om att bli lurade. Det stog säkert ett tiotal personer och väntade i hamnen .
Av Mpc
20 feb. 2010 14:31
transporterna har för oss funkar hur bra som helst men måst på peka att vi har boka transporterna hemifrån via tur & retur dom har stått utan för men vårt namne på en skylt och vänta vari en har rest i Thailand

så ni måsta ha haft otur
Av Mrboss
22 feb. 2010 10:33
Yes. Det är vanligt att bli blåst i surathani. Eftersom det är ingen direkt semesterort har invånarna där blivit specialister på att lura folk som är på genom resa just där. Blev själv lurad första gången. Bussen är trasig och det kostar så och så mycket att fixa en ny osv. Vi var ca 30 st och fick vänta 6 i timmar innan vi kunde fortsätta resan från Samui mot Bangkok. Har åkt via staden några gånger efter det och blivit mer vaksam efter det och det har lönat sig.

Varningar för Surathani är bra då många blir blåsta där!
Speciellt folk som skall till och från öarna (Koh Samui, Phangan, Tao). Visst det händer inte alla men händer det så är det bättre att varna så fler vet om det.