Transfer Koh Lipe

25 maj 2020 21:40
Visningar: 174
Hej,
Resedrömma går ju...
Fundering - någon som har erfarenhet av transfer från Krabi flygplats till Koh Lipe. Är det görbart? Läst om ca 4h minibuss + 1,5h båt. Kan det stämma? Någon som har tips på chaufför och ungefärlig kostnad?
MVH//Anna
2 juni 2020 04:16
Det bästa alternativet är att åka från Langkawi, går mycket smidigare att flyga dit. Åkte sen färja från Koh Lipe till Pak Bara, för att åka minibuss till Krabi. Det går åt många timmar till att färdas. Men väl värt det, då Koh Lipe är en trevlig ö.
12 juli 2020 12:59
Vi gjorde det omvända, flög från bangkok till hat yai för att ta taxi till pakbara piren och sedan speedboat till lipe. Tillbaka tog vi speedboat hela vägen från lipe till krabi dock mellanlanda vi på phi phi. Från lipe var det smidigt, några stopp på vägen upp till koh lanta där man fick byta båt beroende på vart man skulle. Tog väl ca 5 timmar från lipe till phiphi, skulle tippa på liknande ifall gör det omvända och åker från krabi till lipe.
Av Miktor
26 juli 2020 16:38 (redigerad)
Håller med Dahlblom, det absolut enklaste är att ta flyget till Langkawi och sedan båt till Koh Lipe. Håll bara koll på dina dagar eftersom du inte flyger in i Thailand utan kommer med båt. Tror du bara får visum för 15 dagar. Vi åkte tillbaka till Langkawi för att sen flyga in i Thailand få våra 30 dagar och sedan fortsätta resan. Detta var några år sedan och de hade en verkligen pittoresk tullstation på beachen på Koh Lipe , bara det var en upplevelse