Behöver jag hyra en bil på Kreta-Grekland

21 maj 2019 16:07
Visningar: 349
Jag ska besöka Grekland-Kreta i 15 juni i 7 dagar jag kommer att stanna i Chania. Jag söker vad de flesta människor gör där. Finns det ett alternativ att hyra cyklar och utforska ön eller hyra en bil är den enda riktiga sättet att gör det? Om så låt mig veta vilket biluthyrningsföretag du föreslår! Den enda jag hittade var Hyra Bil Kreta | Olympic Hyr bil Kreta - https://www.olympicrentacar.se
21 maj 2019 16:52
Om du bara kommer att stanna i Chania så behöver du varken bil eller cykel. Bara att promenera runt.
annars fins både cyklar och vespor att hyra om du vill ut på en liten tur. Går även bra bussar om du vill till dom närliggande byarna som ligger längs kustvägen.
21 maj 2019 16:56
Kreta är en väldigt fin ö, men också den största ön i Grekland. Med en bil kan du utforska delar av ön som du annars inte kan ta dig till. Finns massor av små pittoreska byar att upptäcka. Framförallt är sydsidan av ön betydligt mindre exploaterad med mycket färre turister. Skulle absolut rekommendera att hyra en bil ett par dagar.

Mitten av juni är före högsäsong, så att hitta en biluthyrare med lediga bilar lär inte bli något problem. Gå runt och fråga ett par stycken, de brukar ligga bredvid varandra. Det går ofta att förhandla priset, i alla fall om du hyr flera dagar utanför högsäsong. De vanliga kedjorna som Avis, Europcar och vad de nu heter, lär också finnas.
23 maj 2019 10:29
Tack så mycket killar, jag uppskattar verkligen din hjälp