Hyrbil Kreta

7 juni 2011 21:50
Visningar: 2247
Hej! Vi flyger till Heraklion och ska bo i Bali i sommar. Åker med Ving men det finns ingen transfer till vårt hotell. Funderar på att hyra bil direkt på flygplatsen och sedan nyttja den en vecka. Är det någon som har bra eller dåliga erfarenheter av bilythyrare på Kreta? Tacksam för tips..
Av Loulin
10 juni 2011 14:32
Hej Popolano!

Ett tips är att du bokar hyrbilen hemifrån innan du åker till Kreta och det kan du göra smidigt genom att surfa in under fliken "Hyrbil" här på Reseguiden. Där kan du söka, jämföra samt boka bland alla de etablerade bolagen samt förmedlare som vi samarbetar med. Generellt så lönar det sig i princip alltid att förboka och betala sin hyrbil hemifrån och inte på plats i det land som man ska besöka.

Lycka till med att boka och ha en trevlig resa!

Louise
Reseguiden
11 juni 2011 23:12
Hej! håller med Louise om att det nästan alltid är billigare att boka hyrbil redan hemifrån vilket gäller oavsett resmål,att biluthyrarna på kreta skulle vara bättre eller sämre än på andra turistmål kan jag väl inte uttala mig om det har funkat felfritt för oss när vi hyrt bil där.
Gör som Louise sa och använd dig av en sökmotor typ den som finns här på reseguiden så hittar du säkert en billig hyrbil.
Har samlat litet länkar till bla.hyrbilssidor här. http://fiskeofritid.webs.com/reselnkarhyrbilarmm.htm
Mvh.Bosse.