Behöver hjälp med resrutt!

Av Mabecca
16 juli 2012 10:21
Visningar: 145
Ska boka en resa åt svärföräldrarna som fyller 50. 2 v ska de vara borta i slutet av sept. och min tanke ser ut så här. De åker till bangkok där de övernattar 1 natt då de säkert kommer va trötta(de vill va där fler dagar men i slutet av semestern) sedan åker de till koh samet i några dagar och sedan till koh chang i några dagar och därefter från koh chang till bangkok där de spenderar 3 eller 4 nätter innan de åker hem...

när de varit i koh chang så vet jag inte hur de ska ta sig till bangkok igen på bästa sätt där det inte blir för dyrt... eller om hela rutten i sig är krånglig och man hade kunnat göra på annat sätt?.. har förresten tänkt boka hotell i färväg o sedan får de göra utflykter på plats runt öarna.. hur låter detta för er som varit där tidigare..
17 juli 2012 05:06
Mabecca, eftersom dom endast ska vara i Thailand i två veckor så tycker jag att det blir lättast att stanna kvar på Koh Samet. Koh Samet är riktigt fint. Att resa från Koh Samet till Koh Chang är inte så farligt, ca 180 km och tar ungerfär 3 timmar med minibuss som man kan boka på ön.

Hemresan med bil från Koh Chang till Bangkok tar ca 5-6 timmar. Lättast är väl flyg från Trat till BKK.

Att boka hotell för en kväll är att rekommendera. Väl få plats kan man kolla runt lite efter billigare eller finare hoteller och bangalows. Det finns otroligt fina ställe att hitta.

Lycka till!
Transferbkk.com