Båtluff

9 feb. 2015 10:32
Visningar: 392
Hej jag tar examen den 5/6 och funderar på att åka och båtluffa lite i grekland innan midsommar där om någon skulle vara intresserad av att hänga på. Både killar och tjejer. hör av er.
Av Becanr
13 feb. 2015 22:59
Har du tänkt att åka från 5/6 fram till midsommar? Eller vad är planen rent tidsmässigt? Låter intressant i vilket fall!
17 feb. 2015 01:14
Hej! Jag är en tjej på 20 vårar i april. Skulle också vilja bort och båtluffa ett tag i sommar! Jag är på, skulle vara kul att få ihop ett gäng :)
3 mars 2015 10:05
Hej! Jag skapade just en tråd angående att båtluffa i Grekland i sommar men så hittade jag din tråd, haha..

Jag talar en del grekiska och det är ett språk jag vill lära mig fullt ut. Nästan alla mina vänner är ifrån Grekland & det har faktiskt bara råkat bli så haha.. Har också ett par vänner som bor nere i Athen, bland annat artisten Midenistis. Har tidigare varit i Athen samt på Rhodos och Kreta.

Ett tips, när man båtluffar i Grekland så ska man i princip välja en ögrupp, det blir billigast & är smidigast. Den bästa ögruppen måste nästan vara Santornini. Öarna där är Santorini - Mykonos - Ios - Naxos - Paros – Kimolos. En blandning av romantiska vackra öar & partyöar...
Av Ebbac
6 apr. 2015 08:12
Jag är också intresserad! Lägg gärna till mig på Facebook så vi kan prata mer, Ebba Cronqvist heter jag och har samma profilbild som här! :)