BALI TIPS

8 aug. 2023 15:50
Visningar: 350
Hej,
Jag och tjejen ska till Bali nu på söndag. Vi är borta 19 dagar. Tar gärna emot alla tips och rekommendationer jag kan få.
Vi har bokat boende i Changgu och Ubud. Vår rutt ser preliminärt ut såhär:

Changgu 4 dagar
Ubud 2 dagar
Gili T 2 dagar
Gili air 2 dagar
Nusa lembongan 2 dagar
Uluwatu 4 dagar
Seminiyak 3 dagar.

Börjar dock tveka om man istället ska ta 3-4 dagar på gili air och enbart ta dagsutflykt till gili t. Vi är inte så jättemycket för att festa utan vi älskar träning och aktiviteter samt att utforska. Har hört att Gili T är mestadels fest, men det kanske finns mer än det?

Sen undrar jag även vad är det smidigaste sättet at ta sig från Ubud till Gilli t/air. Och sedan från Gili till nusa lembongan?

Tacksam för svar.

Hälsningar Dino
9 aug. 2023 21:37
Hej.
Var på Bali 2016, så har säkert hänt en del sen jag var där. Bodde 5 nätter i Ubud, som är en bra ort för att utforska Bali.
2 dagar där kan jag tycka är kort, om man bortser vad själva Ubud har att ge. Är ju mycket spa, hälsa, yoga. Men man kan ju oavsett aktivera sig på egen hand..promenader/joggingturer, cykelturer. Besöka vattenfall, Mt Batur.. eller varför inte en matlagningskurs.. Kan rekommendera två bra restauranger iaf varav den första serverar veg, Pumpkin & Beetroot Cafe, Fair Warung Bale
Av M4sta86
19 aug. 2023 07:16
Om ni är på Gilis så går det ta färja från Gilis till Nusa öarna..vi åker själva från Gili Air till Nusa Penida imorgon