Backpacka & vandra i Sydamerika jan-18

Av Lindaat
2 okt. 2017 08:49
Visningar: 317
Hej alla resglada!!
Jag är en resvan, positiv tjej som har fastnat för det här med natur och vandring. Jag har tidigare backpackat själv i Australien och Nya Zealand, men har nu fastnat för Sydamerika.
Denna resa vill jag gärna dela med någon härlig person, som delar passion för att resa.

Jag letar dig som är sugen på ett äventyr med fokus på Sydamerikas vackra natur & kultur.
Jag har en tanke hur jag vill resa men den kan absolut anpassas efter önskemål, men ev. start i Januari-18.

Hör gärna av er om detta låter som något för er!

Puss
Av Beccely
2 okt. 2017 12:03
Hej Linda!
Detta låter intressant, skriv till mig så kan vi prata lite :)
Med vänlig hälsning, Rebecca
26 okt. 2017 17:59
Hej! Låter väldigt härligt, just Sydamerika är något jag också har fastnat för. Men jag kan inte åka förens i februari, men hör gärna av dig!!
13 nov. 2017 21:27
Halloj!
Jag ska själv till Sydamerika i Januari för två månader i Ecuador, men efter det hade jag gärna fortsatt äventyret någon annan stans!
Hör gärna av dig på fb om du vill snacka mer!

//Julia Persson
26 nov. 2017 18:01
Hej!
Jag har tänkt resa ca 4-6 veckor med start i januari och är liksom du mest intresserad av naturupplevelser och kultur (främst maten för att vara ärlig). Jag har tidigare rest 4 månader i Sydamerika och är nu främst intresserad av att uppleva de länder jag missade då. Dvs Ecuador + Galapagos eller Brasilien + Paraguay + Uruguay.
Om du kan tänka dig att börja din resa i någon av dom länderna så hade det varit kul att resa ihop!
Skriv gärna här eller på facebook. //Ann-Sofie Berger
8 dec. 2017 18:30
Hej!
Jag har en resa inbokad till Peru den 10 Januari. Planen var från början att jag och en kompis skulle backpacka i Syd- och Centralamerika under tre månaders tid. Nu har kompisen dragit sig ur och jag står utan resesällskap.
Då jag inte backpackat tidigare tycker jag det skulle vara en trygghet att åka tillsammans med någon, men framförallt blir det ju så mycket roligare att dela upplevelsen!
Jag har alltså flygbiljett bokad till Peru 10 januari och 15 januari är en fyradagars vandring upp till Machu Picchu inbokad. Därefter hade vi en planerad rutt för följande tre månader. Nästa stopp skulle bli Colombia varifrån vi skulle segla till Panama och sen göra Centralamerika. Men jag är flexibel och känner inget behov av att följa min plan till punkt och pricka.

Syftet med resan skulle vara just äventyr och en aktiv semester. Du kan väl slänga iväg ett meddelande om det låter intressant så kan vi snacka lite mer.
10 dec. 2017 18:39
Hej Linda!
Det låter som att du har en jättebra plan och jag vill gärna veta mer! Har länge velat åka till Sydamerika men har ingen att åka med. Ditt fokus på vandring, natur och kultur låter perfekt! Åker gärna med start i Januari. Hör av dig! :)
12 dec. 2017 13:33
Säljer flygbiljetter (2st) Köpenhamn - Lima, Peru den 10 januari 2018
Säljer 2 plaster på vandringspaket INKA TRAIL TREK MACHU PICCHU 4D/3N med start 15 januari 2018 i Cusco

Säljer två flygbiljetter från Köpenhamn till Peru (Lima) med mellanlandningar i Los Angeles och Mexico city. Avresa 15:20 den 10 januari 2018. Köptes för 5303kr styck. Vid köp betalar VI kostanden för ändring av namn. Vi gör även en rabattering av inköpspriset då vi endast vill bli av med biljetterna, men vill inte bara slänga dom i sjön.

Vandringspaketet är via Bamba Experience och kostade 5944kr per person. Liknande vandringspaket brukar behöva bokas ca 6 månader i förväg. Så vill du fortfarande vandra men inte har något paket så är detta ett ypperligt tillfälle!!

Skriv till mig för mer detaljerade frågor.

Hör av er vid intresse!

Mvh
Julia Sjöbäck