Asien i maj?

Av Em588
19 dec. 2022 12:06
Visningar: 91
Hej! Är lite inne på att spendera en månad eller två utomlands i april/maj. Tankarna går mest till asien, men söker tips om vart. Andra tips än Asien är såklart också välkommet 😊
Huvudsyftet med resan är att chilla med familjen (dottern kommer då vara ca 10 månader), men vi vill också resa runt lite och uppleva kultur och natur. Gärna sol och bad också. Tips om resmål att spana in? Undviker gärna en allt för intensiv regnperiod och i och med att vi reser med en liten så ska det vara ganska lätt att ta sig runt. Bali hade väl egentligen varit ganska bra utifrån vad vi vill åt, men där har både jag och sambon redan varit så det kan ju vara kul med något nytt.
Av Fylke74
19 dec. 2022 19:46
Om ni gillar Bali så kan väl Lombok vara ett alternativ?
Av Em588
26 dec. 2022 23:13
Citerat från Fylke74:
Om ni gillar Bali så kan väl Lombok vara ett alternativ?
Av någon anledning har jag fått för mig att Lombok är lite tråkigare och inte så härlig stämning. Men det kanske bara är för att vi inte åkte över dit och jag intalade mig detta för att inte känna att jag gått miste om något 😅 Några speciella platser på Lombok som du rekommenderar att besöka?
Av Em588
26 dec. 2022 23:15
Citerat från Daquiri:
Sri lanka.
Sri lanka vore helt klart härligt! Jag har varit där, men kan verkligen tänka mig att åka tillbaka. Funderar över läget där nu bara, det var ju väldigt oroligt ett tag med nu har jag inte hört så mycket. Vet du hur det är nu och om man vågar åka dit?