Aktiv resa?

4 jan. 2019 13:02
Visningar: 157
Vi är ett sällskap på 50+ i hygglig till mycket bra kkondition som planerar en gemensam resa.
Vi vill ha en aktiv semester med vandring, cykling (vanlig eller MTB) eller annat kul. Gärna boende med pool.
Någon som har förslag på ställe, paketresa? Alla förslag välkomna.
Vi tänker oss Österrike eller Italien.
Hälsningar
Anette
Av Daquiri
4 jan. 2019 15:00
Bad Gastein i Österrike är en mysig kurort med bra vandringsleder.
5 jan. 2019 14:27
Tack för svar! Jo, vi har kollat lite p Bad Gastein, det verkar bra!
Någon som har fler alternativ?
Av Brassen
5 jan. 2019 16:22
Kanske Slovenien? Ett exempel skulle kunna vara att bo i vackra Bled med bra (Logga in för att se e-postadress) och lite lyx om man vill. Och därifrån göra sina utflykter (vandra i alperna, grottforskning, flugfiske och en uppsjö av lite mer äventyrliga nöjen) . Vet inte vilken tid på året ni hade tänkt er men slutet på september har massturismen lagt sig och ni kan ha bergen ”för er själva”.
31 jan. 2019 13:00
Jag har vandrat och cyklat i omgivningarna runt Schladming flera gånger. Där finns fina möjligheter, både för vältränade och mer vanliga människor. Vi har haft grupper i Sporthotel Royer och även semestrat där som familj. Gigantiska inom- och utomhuspooler, stora rum, bra mat och så ingår ett förmånskort med gratis bussar och linbanor. Kan det vara nåt?
Här kommer en länk: https://austriatravel.se/resor/hotell-royer-schladming/
3 feb. 2019 13:09
Hej !

Vi är ett aktivt par i er ålder som reser mycket men ett ställe som vi gärna återvänder till är Gardasjön. För inspiration läs bl a reportage om Garda på www.evas-restips.se
4 feb. 2019 10:52
Kolla in Escapat.com. En vingård i Frankrike som ägs av Bruno Ohlzon, svensk fd hockeyspelare. Man kan vara med och göra sitt eget vin, vandra, cykla, wild river rafting mm. Jättefina omgivningar runt slottet, pool och fantastiska middagar, mycket kärleksfullt tillagade med lokala varor.