Brassen

Kön / Ålder
Man, 53 år
Bor i
Stockholm
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
66
Profilsida skapad
2010-06-19
Senast online
4 timmar sedan

Hallo!
Kort om mig är att resandet är min stora passion. Reser på lite olika sätt beroende på allt möjligt som t.ex om jag åker med min familj,fru,kompis eller själv. Sista åren har naturupplevelser blivit en central del i resandet men självklart är mat,arkitektur och möten med andra människor spännande. Reser också mycket i fantasin, gärna med hjälp av en kartbok eller inspiration av er här på reseguiden.

Brassens besökta platser
Jonas73
Jonas73 säger i Brassens diskussion "Info":
Tack för tipsen Arn63! Håller med om det är underbart att vandra omkring och kolla in utbudet på Komarovskiy. Det blir garanterat ett besök på någon av de andra marknaderna som du rekommenderar vid nästa besök i Minsk. Hälsningar Jonas
23 juni 2019 13:38 - Anmäl
Brassen
Brassen säger i Crobys diskussion "Kiev och Tjernobyl i Juli!":
Finns ett stort parkliknande område typ Durgården i Stockholm där man kan hyra cyklar. Cykla runt bland matställen, badplatser,pubar och världens största utomhusgym. Kiev är en riktigt ball stad !
12 juni 2019 20:59 - Anmäl
Brassen
Brassen säger i Anlils diskussion "Varning för Bravofly! Warning for Bravofly!":
Japp, då har även jag blivit lurad av Bravofly. Tillkom flera extra avgifter precis när man betalat bl.a en försäkring jag inte bett om. Tycker att jag själv är ganska rutinerad men känner mig urdum just nu. Men har inte gett upp att få tillbaka det jag har rätt till även om det verkar omöjligt att få tag i dom. Så akta er för Bravofly !
7 juni 2019 20:57 - Anmäl
Brassen
Brassen säger i Saarikkos diskussion "Vart åka?":
Ohrid, Makedonien!!!
23 maj 2019 11:16 - Anmäl
Brassen
Brassen säger i Omgitisalexs diskussion "Iran, Armenien och Georgien.":
Hoppas du får dom svar och tips du söker. Tyvärr kan inte jag hjälpa men en super intressant resa. Hoppas vi på RG kan få ta del av den senare. Lycka till !
18 maj 2019 17:25 - Anmäl
Vänner
Diskussioner