Brassen

Kön / Ålder
Man, 54 år
Bor i
Stockholm
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
69
Profilsida skapad
2010-06-19
Senast online
2 dagar sedan

Hallo!
Kort om mig är att resandet är min stora passion. Reser på lite olika sätt beroende på allt möjligt som t.ex om jag åker med min familj,fru,kompis eller själv. Sista åren har naturupplevelser blivit en central del i resandet men självklart är mat,arkitektur och möten med andra människor spännande. Reser också mycket i fantasin, gärna med hjälp av en kartbok eller inspiration av er här på reseguiden.

Brassens besökta platser
Brassen
Brassen säger i Mariahells diskussion "Paddla el vandra och tälta i det fria. TIPS!! ":
paddla på Stångån är jättefint. Vandra och tälta i närheten av Skuleberget (där det finns häftiga klätteräventyr för alla åldrar).
23 maj 2020 10:06 - Anmäl
Brassen
Brassen säger i Bovald1s diskussion "Cykel tur.":
Hej Bovald Jag skulle verkligen rekommendera två övernattningar om ni vill stanna , titta och njuta. Även om sträckan inte är så lång så var beredd på att det är minst sagt backigt. Inget matställe som stack ut i Ohrid (alla var bra) men på högra sidan alldeles vid vattnet, precis efter södra gränsen ( i Albanien) åt vi en kanonmiddag på Sunset hotel. Vansinnigt gott och otroligt billigt. Ps, har...
6 maj 2020 11:12 - Anmäl
Brassen
Brassen säger i Ojas diskussion "ökade flygpriser":
Hej Oja ! Ingen vet nog hur framtiden ser ut för flygbranschen. Men man kan göra kvalificerade gissningar. Jag tror som du själv är inne på d.v.s dyrare biljetter framöver. Har därför bokat med Qatar som jag tror är ett stabilare bolag än många andra. Och självklart betalar jag med visa som har utan tjafs hjälpt mig förut när någon i resesällskapet blivit sjuk. Hoppas nu komma iväg till Nepal i o...
28 april 2020 19:39 - Anmäl
Brassen
Brassen säger i Robbowans diskussion "Bucket List - Topp 5":
Om jag får som jag vill (å de är inte ofta). Sep,Georgien (vandring) Oktober,3 veckor Nepal (bokad vandring) Dec-Jan, Sydafrika (lyx) Mars,Taiwan (Matresa) Maj,Libanon(Bergsvandring,mat) Drömmar kan ingen ta ifrån en.
18 april 2020 12:40 - Anmäl
Brassen
Brassen säger i Marven0225s diskussion "Sydafrika / Kapstaden":
Stort tack för superbra info. Kapstaden och Nya Zeeland är nog enda platserna som jag bara hört bra om. Nu kan jag fortsätta drömma. Tack!
30 mars 2020 09:54 - Anmäl
Vänner
Diskussioner