Aeroflot

Av Kerstin
18 aug. 2012 23:25
Visningar: 12014
Hej , någon som flugit med Aeroflot ? Har hört att de bytt ut sin flygplansflotta ? Jag flög med dem till Thailand för 12 år sedan, inget vidare då , men de kanske har blivit bättre/ säkrare ? Nån som vet ? Tacksam för era åsikter!
// Kerstin
Av Annl
19 aug. 2012 11:54
Hej,

Jag har läst - rätt eller fel - att de har moderna plan på utrikesflighterna numera och att det inte ska vara något bekymmer. Och de planen som vi såg på flygplatsen i Moskva såg väldigt nya och fina ut.
Av Kerstin
19 aug. 2012 21:59
Tack för era svar :) Kanske skulle testa dem igen då !!
// kerstin
8 feb. 2013 12:35
Jag vill nog varna för att flyga med Aeroflot!!!!
Hade bokat biljett från Bankok för 3 mån sen...
Dom flyttade min flight utan besked vilket innebar att jag missade min connection flight till Sthlm
I Moscow blev vi behandlade som Gulag fångar.. Fick inte komma in på terminalen på 2 tim sen skulle vi få hotell så fick vi vänta 3 tim till och när väl bussen kört oss till hotellet fanns inte tillräckligt med rum så vi fick sitta i bussen och vänta..(Fick inte gå utanför bussen för då hotade busschauffören att skära halsen av oss)
Vi fick tvinga dom att köra oss tillbaka till flygplatsen så vi kunde få mat och vatten sedan blev vi kvar i terminalen 7 tim till...
Jag har klagat hos Aeroflot men ej fått nån respons!
Av Kerstin
8 feb. 2013 13:22
Tack för ditt svar, det låter ju helt förskräckligt :-( Vi valde att boka med Finnari till Bangkok . Blev lite dyrare när vi bokade men det kändes säkrare .

// Kerstin
Av Moth63
8 feb. 2013 15:36
Ganska många år sedan jag flög med detta bolag med mellanlandning i moskva, kommer aldrig göra det igen, lovar!!
Av Tosca
20 juli 2015 17:49
Jag åker med en grupp till Moskva slutet augusti i år! Blir lite nervös när jag så att Aeroflot flyger oss från Arlanda! Av diskussionen att döma har man bytt till moderna plan! Jag har inget val! Man är säkert inte intresserad av turister i Moskva, försökte 4 ggr att fylla i visum ansökan på nätet! Detta gör jag aldrig igen!
21 juli 2015 12:34
Åkte med dom i januari från köpenhamn till bangkok med mellanlanding i moskva.
Jättefina och moderna plan, bra service och god mat.
Helt alkoholfritt, inte ens en öl till maten, det var väl det enda negativa i mitt tycke.
27 nov. 2015 17:22
Jag har rest med dom ett antal gånger mellan Hongkong och Sverige med mellanlandning i Moskva. Jag är otroligt nöjd, mat på båda planen och bra service när jag hade fel på flygstolen! Rekommenderar det företaget när det gäller långtids flygning.
Rest med dom cirka 5 gånger, alltid lika nöjd! :)