Pegasus eller Aeroflot

Av Modkr
5 nov. 2017 14:52
Visningar: 236
Har någon erfarenheter att flyga med dessa? Bra eller dåliga ?
Av Daquiri
5 nov. 2017 15:25
Har flugit Köpenhamn till Turkiet med Pegasus. Man kommer fram och tillbaka och om det räcker med det så fungerar det ju. Har du möjlighet skulle jag dock rekommendera att välja något annat. Allt med flygningen tog tid. Bara få en kopp te tog någon timma iallafall och incheckningen hanns knappt med trots att vi köade innan incheckningen öppnade (nere i Turkiet, i Köpenhamn fungerade det bra.) Förvänta dig inte att dem har med sig sortimentet som det erbjuder men å andra sidan var ju flygningen kort så det gick ju att äta innan. Utrymmet är trångt!
Av Erik777
6 nov. 2017 13:46
Pegasus är precis som andra lågkostnadsbolag skulle jag säga. Om man ska till Istanbul är det ett litet minus för att man landar på andraflygplatsen Sahina Gökcen i Istanbul. Känns lite som Istanbuls Skavsta. Om Istanbul inte är ens slutdestination kvittar det dock.

Men annars inget att anmärka på. Man får givetvis betala för allt ombord, men de säljer inte en massa lotter och annat skräp som förpestar ljudbilden på Ryanair och skandinaviska charterbolag.
Av Modkr
6 nov. 2017 20:25
Tack för era svar!
Det blev Turkish Airlines i stället