Aeroflot till Thailand eller inte!

Av Famek
2 aug. 2018 17:05
Visningar: 1158
Vi, jag och min man m två tonåringar, har varit i Thailand många gånger och funderar nu på att boka en ny resa dit över jul och nyår! Biljetterna skjuter ju i höjden vid den tidpunkten på året m att flyga m Aeroflot är överkomligt i pris! Vi har innan flugit m Thai och Emerates m överväger nu alltså Aeroflot!
Någon som har hyfsat färska erfarenheter av detta bolag?
Av Bibby
3 aug. 2018 05:54
Inte personligen men har flera bekanta som åkt med dem och uppskattat dem, så om du kan vara utan sprit i några timmar så är de ok, vin/öl finns dock.
Av Birgere
3 aug. 2018 09:46
Nog ett år sedan jag flög med dom och bolaget är som vilket annat stort internationellt som helst, helt ok.
Däremot så har jag aldrig valt att transitera i Ryssland mellan 2 internationella flyg. Skulle man av någon anledning missa anslutningsflyget är man rökt eftersom man i brist på visum inte får lämna flygplatsen. Har förvisso hört historier om folk som blivit eskorterade av beväpnade vakter till ett flygplatshotell o "inlåsta" på ett hotellrum över natten, sant eller inte vet jag inte.
3 aug. 2018 20:08
Flög Köpenhamn till Bangkok med mellanlandning i Moskva 2014 med Aeroflot.
Inget att klaga på där för utom att dom inte serverar alkohol överhuvudtaget, inte ens en liten öl!
Jag löste det med att köpa med en halva vodka på taxfree, för cola var inga problem att få på flyget 😀
Av Bibby
3 aug. 2018 22:38
Läste att de har en av branschens nyaste flygplansflotta på i snitt 4.1 år, påstods vara bättre än ME3. Har tyvärr inte kvar källan och den som skrev hade inte nån heller källa så se det som ett påstående som inte verkar helt otroligt.
Av Idabohl
5 aug. 2018 07:24
Flög med dem till Thailand förra vintern, var inga problem alls! Inte världens godaste mat men laddar man med snacks innan så gör inte det så mycket... 🙂