8 timmar på Chicago O'Hare - tillräckligt med tid för att hinna lämna flygplatsen?

17 juni 2012 15:58
Visningar: 955
Vi har 8 timmars väntan på Chicago O'Hare i juli...är det någon som har tips på någon liten utflykt så att väntan inte känns så lång? Eller är det för mycket besvär att lämna och komma tillbaka till flygplatsen så det inte är värt besväret? Vi reser med en 10-åring. Tacksam för tips!
Av Hawaii
17 juni 2012 21:04
För exakt fyra veckor sedan hade vi också c:a 8 timmar där. Ankom kl. 14:15 från San Diego och flög med SAS kl. 22:05 till Kastrup. Vi tog tåget till downtown (c:a 45 minuter), gick ett par kvarter till Millennium Park och tillbringade ett par timmar där. Missa inte "The Bean". Du har gott om tid att göra detta och komma tillbaka till flygplatsen.
18 feb. 2013 13:15
Hej!
Har ni varit iväg på er resa? Hur gjorde ni, åkte ni iväg från flygplatsen?
Vi ska mellanlanda där i juni, och kommer att ha 7h i väntetid.
Kul att få höra hur ni gjorde, om vi ska planera för att göra en utflykt eller ej. =)
18 feb. 2013 14:50
Electra - Vitberget har ETT inlägg (detta) och har inte varit inne på 35 veckor på RG. Det är inte troligt att hon tittar in här. Gardera dig med att skicka ett PM till henne så får hon (under förutsättning att hon har den inställningen) ett meddelande till sin externa mail att någon kontaktat henne.
Av Hawaii
18 feb. 2013 17:45
Electra,

Som jag nämnde ovan, så är 8 timmar gott om tid, och detsamma gäller för 7 timmar. Det blir alldeles för lång tid på flygplatsen. Ta tåget till centrum. 45 minuter som sagt. Fram och tillbaka är det 90 minuter, plus att du vill komma tillbaka till flygplatsen minst en timme innan avgång. Du behöver inte checka in, bara gå igenom säkerhetskontrollen. Räkna bort lite tid vid ankomsten också (innan du kommer på tåget, säg en halvtimme eller så) och det är totalt c:a 3 timmar som "går bort" vilket innebär att du kan ha upp till nästan fyra timmar i "downtown".