3 veckor runt Phuket.

Av Janeric
28 nov. 2012 13:23
Visningar: 588
Hej.
Jag och min fru är i pensionsåldern men vi vill ha tips på var vi skall tillbringa 3 veckor runt Phuket. Vi hade tänkt oss 3 olika platser. En plats som vi vill tillbringa 1 vecka på är Kata beach där vi var för två år sedan och trivdes utmärkt.
De andra två veckorna hade vi tänkt oss på olika öar alt. platser runt Phuket. Längre båtresor är inget hinder.
Vi vill gärna ha tips på olka platser samt hotell. Även tips på transporter med ev. hemsida som visar priser och avgångar.
Vår resa är tänkt att gå i februari/mars 2013.

Alla tips mottages med tacksamhet.

Janeric
Av Janeric
29 nov. 2012 17:30
Hej Sierra
Tack för ett snabbt svar. Verkar verkligen fint. Med 3 veckor runt Phuket menar jag kanske inte att alla 3 veckorna skall vara direkt på Phuket, utan mer alternativa öar tillgängliga från Phuket med båt.
Janeric
Av Reland
10 dec. 2012 12:49
Tre veckor, ja jag skulle nog hyra ett hus + bil och ha friheten att resa runt. Kan rekommendera södra delen av ön, med den fina stranden Nai Harn, det finns några mindre stränder i närheten samt Rawai beach som inte är någon badstrand utan mer en lång strandpromenad med massor av fina fisk restauranger med färsk fisk som sjö zigenarna har dragit upp. Inte särskilt långt från Kata, man reser över berget i södra delen av Kata så kommer man ner till södra delen. I den här delen är det inte så många vanliga turister utan mer long stay.