Färja från Krabi till Phuket

23 jan. 2023 20:17
Visningar: 296
Hej! Vi är två tjejer som flyger till krabi i februari. Vi landar tidigt på morgonen i krabi och ska då på smidigast sätt ta oss till phuket. Vi är inställda på färja. Min fråga är: Vilken hemsida ska vi boka via? Känns som en hel djungel.
Hoppas ni kan hjälpa oss! Vi ska även ta oss från phuket till koh ngai senare under resan men tänker att man kanske kan boka det när man är på plats i phuket? Vad tror ni?

//resetjejorna
Av Jimmys
24 jan. 2023 06:59
Hej! Personligen tror jag att det är smidigast att se över olika alternativ när ni väl är på plats. Finns mängder av olika travel agents etc som kan hjälpa er. Kan skilja lite i pris så kan vara värt att besöka flera sen ta ett beslut efter det. Ett alternativ kan vara att ta en färja över till Phi Phi och stanna där en dag eller två för att sen åka vidare till Phuket. Lycka till och hoppas ni får en härlig resa :)
24 jan. 2023 07:05
Glömde nämna att vi har hotell bokat i phuket så vi kan inte stanna påvägen eller en natt i krabi eller liknande. Tror också att vi kommer att vara ganska tröttr när vi kommer fram. Så vi är nog ute efter det smidigaste sättet att ta oss från phuket till krabi på samma dag 😊
Av Jimmys
24 jan. 2023 08:19
Alternativ finns det nog gott om när ni väl är på plats och skönt att slippa stressen man lätt upplever om man bokar redan innan resan. Sen är det självklart skönt att veta om lite alternativa upplägg på förhand :)
24 jan. 2023 20:21
Tack för tipsen! Om man skulle ta en bil till phuket, hur mycket är det rimligt att det kostar? Tänker så att man har lite koll om man behöver pruta eller så 😊
25 jan. 2023 07:12
Finns ngr omtyckta företag från Koh Lanta som kör till Phuket också. Gå med i en FB grupp som heter "vi som älskar koh lanta ". Där finns massor av tips på bra chaufförer. Beroende hur långt ner på Phuket ni ska så skulle jag gissa på 4-5000 thb. Finns nog inte mycket prutmån på priserna dom är fasta.