Tips om Lidköping

Här hittar du tips, råd och inspiration från oss och våra medlemmar

Populäraste bilderna från Lidköping

Blogginlägg om Lidköping

Vandra på Hindens rev i Vänern – en vandring lite utöver det vanliga

Att vandra på Hindens rev är att vandra rakt ut i Vänern. Ja på riktigt faktiskt och jag har undrat om det är så det känns. Som att gå rakt ut i vattnet. För någon vecka sedan under vår roadtrip i Västergötland och på Västkusten fick jag svaret. Och svaret är både ja och nej. På frågan om det är en led värd att vandra är svaret definitivt ja. https://litemerarosa.com/2022/07/25/vandra-hindens-rev-i-vanern/
av Litemerarosa 31 juli 2022

Nu är det nära!

Nu har man packat klart. Blir lite svårt att packa då det är 26 grader i Kathmandu och sedan är det ca -15 grader kallt då man kommer upp över 3000 meters höjd. Imorgon bär det iväg.
av Hakanmag 21 mars 2018 Resealbum: Everest Base Camp

Hemma

Nu var vi äntligen hemma efter en 20 timmars flygresa. Resan gick bra hem men sitta och sova är svårt. Nu har vi söndagen på oss att ställa om klockan i kroppen för på måndag startar verkligheten igen.
av Hakanmag 22 feb. 2015 Resealbum: Bali februari 2015

Hemma

Iväg kom vi men det har inte varit helt problemfritt. Först har vi snurrat någon timme runt Taipei så det ser mörkt ut att hinna med planet i Amsterdam där vi endast har 1 timme och 20 min mellan byte!! De gillar vi INTE!!! Å när vi kom fram till Amsterdam så hade dörren frusit så den gick inte att öppna så när vi väl kom av planet hade vi hela 20 minuter från terminal G3 till B16. Här har sprungits......huuu. Han fram 2 minuter före stängning av Gate. Här stod vi och flåsade när de sedan berättar att planet är trasigt så nu står vi här och väntar men då säger dom bortom boarding med nytt plan men se det gick inte. Ja ja, kom inte med det planet för våra väskor måste vara på samma plan. Det har gått förut men inte numera. Säkerhetstänk även här. Ombokad till KL1155 avgång 9.45. Här har man sprungit sig genomsvett i onödan genom hela Schiphol och sett alla goa butiker passera i ögonvrån. Å så var vi på Landvetter, vad händer där? Jo ingen ström i batteriet så det kostade 500:- att få Falk att starta bilen med startkablar. Men nu är vi äntligen hemma efter 37 timmar på resande fot så nu blir det go natt tidigt! Nä, nu stänger vi detta och ser fram mot nästa resa.
av Hakanmag 1 mars 2014 Resealbum: Filippinerna 2014