Tips om Karlstad

Här hittar du tips, råd och inspiration från oss och våra medlemmar

Blogginlägg om Karlstad

First Camp Skutberget

I betalt samarbete med First Camp Vi svänger av motorvägen och åker mot Skutberget, Karlstads friluftsområde vid Vänern. Snart ser vi campingen - vita husvagnar och husbilar så långt ögat kan se och det ser nästan ut som en vacker liten grekisk by på håll. Semesterns sista helg kommer att vi vara på First Camp Skutberget-Karlstad. https://www.reseguiden.se/bilder/skutberget-531899
av Husbilsresorochavent 9 aug. 2020

Jag MÅSTE sluta läsa reseforum!

"Det blev ett fasligt liv några solstolar bort och det visade sig att en liten orm låg under madrassen på solstolen! Thai-killarna fiskade upp den i en håv och bar upp den på gräset så jag förmodar att den var harmlös. Den var ca 40cm lång och beige, men sen var det vi som lyfte på madrassen varje dag innan solstolen togs i besittning!" Gissa om jag kommer kika under ALLT innan jag sätter ner rumpan!
av There_se 10 feb. 2011 Resealbum: Karon, Thailand 2010

Tror ni jag har så jag klarar mig i 14 dagar..?

http://www.reseguiden.se/forum/bilder/358550 Bara åtta dagar kvar till avfärd!
av There_se 10 feb. 2011 Resealbum: Karon, Thailand 2010

13 dagar tills avresa

Packningslistan är gjord, pengarna växlade och allt nödvändigt är inhandlat. 13 dagar kvar tills flyget lyfter mot Bangkok och Thailand! Jag längtar såå oäändligt mycket! Det kunde inte komma mer rätt i tiden. Med tanke på all turbulens som varit på jobbet sista tiden och snöns envishet så passar sand mellan tårna, solens strålar, massage, spabehandlingar o massa go mat mer än perfekt nu! Grattis på 30 års dagen Therese! :)
av There_se 8 feb. 2011 Resealbum: Thailand feb - mars 2011

Karlstad Värmland, Europa

Sola i Karlstad & Stadt
1 / 1