Tips om Södermanland

Här hittar du tips, råd och inspiration från oss och våra medlemmar

Historiska landskapet Södermanland är fyllt av spännande slott och sevärdheter. Här är det lätt att hitta boende där du har nära till bad och stränder.

Blogginlägg om Södermanland

Gyllenhielmska leden från Sundbyholm

Under den korta tid som vi har vandrat har jag konstaterat att jag föredrar så kallade rundslingor. Det vill säga sådana som startar och börjar på samma ställe och alltså inte går från A till B. Jag gillar nog helt enkelt att inte behöva gå tillbaka på samma väg som jag redan vandrat. Jag såg därmed inte enbart fram emot att vandra på Gyllenhielmska leden från Sundbyholm när vi var på Vandringsweekend på Sundbyholms slott. https://litemerarosa.com/2020/05/31/gyllenhielmska-leden-fran-sundbyholm/
av Litemerarosa 1 juni 2020

Vandringspaket på Sundbyholms slott

I fredags morse när klockan ringde och vi skulle till jobbet överraskade jag sambon med att meddela ändrade planer. Han fyller nämligen år nästa vecka och vad passar då bättre än en liten överraskning klämfredagen efter Kristi flygare. Förra gången en liknande överraskning ägde rum åkte vi till Yasuragi och det var två år sedan så nu var det hög tid. Denna gången var det Vandringspaket på Sundbyholms slott som stod på agenden men det visste naturligtvis inte födelsedagsbarnet något om när Stevie Wonders Happy birthday började ljuda ur högtalaren och frukosten serverades på sängen. https://litemerarosa.com/2020/05/24/vandringspaket-pa-sundbyholms-slott/
av Litemerarosa 24 maj 2020

På väg

Strax framme på flygplatsen i Skavsta, Nyköping. Planet lyfter 6:35 mot Alicante, Spanien och förhoppningsvis soligt så vi kan bada och sola efter vi kommit fram till lägenheten i SAN Miguel de Salinas.
av Biboll 6 sep. 2019 Resealbum: Spanien återigen!

Dokumentation av resan

Mina ambitioner inför resan är att jag ska kunna dela med mig av våra upplevelser av Thailand och de resemål och utflykter vi upplever. Jag har som mål att förutom den här bloggen att även dokumentera med bilder och videor.
av Den_linus 5 mars 2017

Om Södermanland Sverige, Europa

Historiska landskapet Södermanland är fyllt av spännande slott och sevärdheter. Här är det lätt att hitta boende där du har nära till bad och stränder.

Tips & inspiration om resmål i Södermanland