Tips om Serbien

Här hittar du tips, råd och inspiration från oss och våra medlemmar

Frågor & svar om Serbien

Kort giltighetstid på pass + giltigt nationellt id-kort

Serbien Oskaruppsala, 30 aug. 2022
Updaterad av Worldofmarie för 1 år sedan
7
Hej! Lite av ett specialfall. För att komma in Serbien verkar det räcka med giltigt pass eller nationellt id-kort, med giltighet i 6 månader. Däremot kräver svenska passlagen ett giltigt pass för resa utanför Europa. Jag är nu i situationen att jag har ett giltigt pass, men bara tills 1 ...

Fel kön på bokningen

Serbien Finfisk, 14 apr. 2017
Updaterad av Gottgott för 5 år sedan
2
Hej! Jag ska resa till Serbien med Wizzair, men såg nu på biljetten att jag är en Mr istället för Ms. Jag ska flyga om en vecka och det kostar 10 kr i minuten att ringa till deras kundtjänst här i Sverige, plus att det inte står några öppettider till kundtjänsten. Kommer det blir några problem med ...

16 åring på hotell i Serbien

Serbien Reebeka, 14 feb. 2017
Updaterad av Birgere för 6 år sedan
2
Hej! Jag fyller 16 i juli och skulle vilja åka till Serbien för att gå på några festivaler. Har åkt did själv innan så vet att det inte ställs några frågor om det men kan man ta in på hotell där när man är så pass ung? Vet att det borde gå men frågar för att vara säker. Är inte serbisk medborgare.

Hjälp och tips om Serbien

Serbien Huskykarl, 28 juli 2016
Updaterad av Sthlmbelgrad för 6 år sedan
3
Hej Jag ska ner till Serbien (Belgrad) i December till Januari Jag undrar om det är billigt där nere för jag reser med en väldigt låg budget på ca 9K-12K Vad kan man göra där nere som aktiviteter osv. Jag hade tänkt att bo så billigt och snålt som möjligt där nere Alla tips och förslag är ...

Belgrad-Sarajevo-Kroatien

Serbien Annikaed, 20 aug. 2016
Updaterad av Forestman66 för 7 år sedan
4
Någon som har bra restips om jag vill ta mig från Belgrad till Sarajevo och sedan vidare till Kroatien? Funkar tåg eller är flyg det bästa? Någon som gjort resan?

Valuta

Serbien Miakristina, 30 sep. 2015
Updaterad av Miakristina för 7 år sedan
2
Åker till Belgrad om tre veckor. Vad heter valutan? Kan jag ta ut pengar i bankomaten där? Finns det bankomat på flygplatsen? Är det bara att ta vilken som helst av taxibilarna som står utanför flygplatsen? Med vänlig hälsning Mia

Trevlig restaurang

Serbien Miakristina, 11 aug. 2015
Updaterad av Sthlmbelgrad för 8 år sedan
3
Åker för första gången till Belgrad i slutet av oktober. Skulle vilja få tips på trevligt matställe att bjuda min väninna på då vi ska fira hennes födelsedag.

Belgrad i Oktober!!

Serbien Lho, 11 sep. 2014
Updaterad av Danielnilsson för 9 år sedan
2
Hej, åker med min man som fyller 40 år till Belgrad. Undrar om ni kan rekommendera en jätte fin restaurang (romantisk) till oss? Hur är vädret i oktober??

Weekend

Serbien Tj, 10 okt. 2011
Updaterad av Tj för 10 år sedan
6
Jag och en kollega åker till Belgrad den 27 okt på en helg..... Någon som har tips på what to see and do??

Belgrad, ett bra resmål?

Serbien Aph, 28 juni 2011
Updaterad av Sthlmbelgrad för 10 år sedan
5
Jag söker tips och tyckande om Belgrad, är det en stad värd att åka till och som har mycket att erbjuda i forma av kultur, historia, shopping m m?

Belgrad

Serbien Lewwe, 27 dec. 2010
Updaterad av Sthlmbelgrad för 10 år sedan
3
Ser att det inte finns mycket diskussioner om Belgrad här på reseguiden så jag tänkte om ni kan hjälpa mig med infromation Vi kommer att åka dit i Maj 2011 och tar gärna emot tips på saker man bör göra där under en långweekend. Vad ska man se, äta, dricka, uppleva osv. Tack på förhand!

Prisbild?

Serbien Miakristina, 19 sep. 2013
Updaterad av Sthlmbelgrad för 10 år sedan
5
Har varit i Budapest nu i helgen och har haft en mycket trevlig upplevelse. Funderar nu på att åka till Serbien och Belgrad nästa gång. Hur ser prisnivån ut och vad ska vi inte missa?

Tips & inspiration om resmål i Serbien