Upplev paradiset i vinter

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Vad sägs om långa och vita sandstränder, turkost vatten, varma vindar och mycket avkoppling? Välkommen till paradiset!
Publicerad 10 november 2014

Drömmer du också om att få uppleva en bit av paradiset – på riktigt och inte bara på film eller som fotografi? Det finns många härliga paradisresmål och vi har valt ut några som kommer att få dig att vilja boka resan på en gång. Många av resmålen ligger minst tio timmar bort och kostar en del pengar, men det finns många anledningar till att unna sig en sådan här resa. Bröllopsresa, födelsedag, årsdag, huset är sålt eller så vill du helt enkelt bara väldigt väldigt gärna få uppleva det som så många andra pratar om. Det finns många olika sätt att ta sig hit, allt från charterresa och gruppresa till att boka flyg och hotell på egen hand.

Mauritius – exklusiv och grön ö

Mauritus är en exklusiv liten ö öster om Madagaskar i Indiska Oceanen, med asiatiska influenser och lyxiga all inclusive-hotell. Här får du långa paradisstränder, härliga snorkelmöjligheter bland vackra korallrev, fina vandringsleder i tropisk regnskog och bra shopping. Res hit med charterbolagen Apollo och Fritidsresor eller med Vings reguljärflygspaket. Du landar på den här paradisön efter en flygtid på mellan 12 och 17 timmar.
- Hitta charter till Mauritius
- Se alla erbjudanden till Mauritius


Charter till Mauritius


Maldiverna – tropisk drömvärld

Maldiverna är en av världens mest romantiska platser och många säger att det här vackra resmålet i Indiska Oceanen upplevs allra bäst med den du älskar – gärna barfota. Här får du garanterat mycket tid för dig själv, för varandra och på många av öarna får endast de som bor på hotellet vistas. Stränderna är kritvita, havet kristallklart och de fina korallreven lockar till unika snorkelupplevelser. Apollo och Fritidsresor erbjuder charterresor hit och Ving har reguljärflygspaket. Du kommer till den här tropiska drömvärlden efter en flygresa på omkring 15 timmar.
- Hitta charter till Maldiverna
- Se alla erbjudanden till Maldiverna


Charter till Maldiverna


Bali – kärleksö i Indonesien

På den frodiga kärleksön Bali får du underbara stränder, mäktiga vulkaner, porlande vattenfall, smaragdgröna risfält och höga berg. Det är en mångsidig ö i Indonesien som passar för de flesta, oavsett om du vill sola, surfa, fotografera gamla tempel eller unna dig en skön spavistelse. Det tar ungefär 20 timmar att ta sig hit och du kan åka på charter med Apollo och Fritidsresor eller boka ett reguljärflygspaket med Ving.
- Hitta charter till Bali
- Se alla erbjudanden till Bali


Charter till Bali


Dominikanska republiken – frodig bit av paradiset

Dominikanska republiken är ett vackert, frodigt och grönskande land med regnskog, odlingar av sockerrör och vilda vattenfall. Här får du det riktiga Karibien med långa och ljusa stränder, turkost hav, skimrande korallrev och karibiska rytmer från musikstilarna merengue och bachata. Dessutom är det ett all inclusive-paradis för alla plånböcker. Du når resmålet på omkring 12 timmar och kan åka på charter med Ving, Fritidsresor och Apollo.
- Hitta charter till Dominikanska republiken
- Se alla erbjudanden till Dominikanska republiken


Charter till Dominikanska republiken


Trinidad & Tobago – två paradisöar i Karibien

Trinidad & Tobago är ett av Karibiens sydligaste länder och här får du långa stränder och turkosskimrande hav med underbart undervattensliv. Ö-riket har dessutom en fantastisk regnskog och ett rikt djurliv med många olika fågelarter. Trinidad är den livliga av de två öarna och på Tobago väntar främst många lata timmar på stranden. Apollo har charterresor till Tobago och restiden är på ungefär 12 timmar.
- Hitta charter till Tobago
- Se alla erbjudanden till Trinidad & Tobago


Charter till Trinidad & Tobago


Seychellerna – tid för romantik och avkoppling

Seychellerna ligger i Indiska Oceanen utanför Afrikas östkust och är ett exklusivt drömparadis perfekt för en romantisk eller avkopplande semester. Här på någon av de 115 öarna sticker du ner tårna i några av världens finaste sandstränder. Naturen är välbevarad och både fåglar och världens största landsköldpadda trivs bra här. Hit kan du antingen åka med Vings reguljärflygspaket eller så bokar du flyg och hotell på egen hand.
- Hitta resan till Seychellerna
- Se alla erbjudanden till Seychellerna


Flyg till SeychellernaHotell på Seychellerna


Ta del av härliga erbjuanden:
- Unna dig det bästa – lyxiga erbjudanden till hela världen
- Semester för två – romantiska erbjudanden
- Dags att byta ringar? Se alla bröllopsresor