Möt sensommaren på Kreta

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Shutterstock
När sommaren är över här hemma så har du fortfarande den bästa sommarmånaden kvar på Kreta. Har du aldrig varit här i september är det dags nu.

Det är helt sant. September är den bästa månaden på Kreta. Och det finns många anledningar till det. En genomsnittstemperatur på 25 grader på dagen. 26 grader i vattnet – fyra grader varmare än mitten av sommaren i juli. 30 regnfria dagar. Högsäsongen är över. Lugnet har sänkt sig över den vackra Medelhavsön igen. Och det bästa av allt är att det går direktflyg till Kreta från många avreseorter i Sverige. Här är alla resor till Kreta i september. Boka nu – du kommer inte att ångra dig. Alla priser är per person när två vuxna reser tillsammans.


Charter från StockholmCharter från GöteborgCharter från Malmö/KöpenhamnCharter från LuleåCharter från SundsvallCharter från ÖrebroCharter från NorrköpingCharter från JönköpingCharter från VäxjöCharter från Växjö

Om Kreta Grekland

Greklands största ö är Kreta som har något för alla. De flesta skandinavier bor i någon av semesterorterna på Chaniakusten med sina många sandstränder. Kreta bjuder också på fantastiska naturupplevelser, vingårdar, vandringsturer och shopping.
Matupplevelser
Natur
Barnvänligt
Nattliv
Romantiskt
Sandstrand
Shopping
23°
Klimat i oktober
24°
Badtemp i oktober
4tim
Flygtid från Stockholm