Publicerad 17 februari 2020

Området runt Centralen/Norrtull

Kärnan i all kommunikation och läget med gångavstånd till det mest i city. Här bor du bra om du är ute efter shopping, nattliv, teatrar, muskaler eller sevärdheter. Det är också enkelt att ta sig runt i Stockholm härifrån då alla tunnelbanor har T-Centralen som knutpunkt.
Hotell runt centralen

Mysiga Kungsholmen

Kungsholmen med Fridhemsplan som kärna har många mysiga butiker, restauranger och barer. Promenadvänligt med vattnet intill samt Rålambshovsparken. Stockholms Stadshus ligger i början av Kungsholmen, vilket är en av Stockholms mest kända byggnader.
Hotell på Kungsholmen

Fashionabla Östermalm och Vasastan

På Östermalm ligger många mysiga restauranger och caféer. Här finns också Stockholms Stadion och Gärdet. Vad gäller shopping är det lite lyxigare butiker som finns i det här området. Fina Strandvägen ligger också på Östermalm, promenera den bort så når du mysiga Djurgården med Skansen och Gröna Lund med mera. Vasastan är vackra kvarter med gångavstånd till shopping och god mat.
Hotell på Östermalm
Hotell i Vasastan

Alternativa Södermalm

Söder är ett trendigt och unikt område med massor av butiker och restauranger. Här hittar du en mix av vintage och de senaste trenderna. Sköna miljöer för promenader och fikor. Här bor du med bra utgångsläge för att nå Globen och Tele 2 arena.
Hotell på Södermalm

Utanför centrala stan

Om du väljer att bo lite utanför de centralaste delarna av Stockholm går det att hitta hotell i lägre prisklasser. Det finns bra kommunikationer in till Stockholm city med t-bana, pendeltåg och bussar. Kika till exempel på hotell i Solna, hotell i Älvsjö, i Kista eller på hotell i Järfälla. Ett annat alternativ är att bo lite finare ute vid vattnet i Saltsjöbaden, Nacka eller på Lidingö. Strax utanför centrala Stockholm finns också spahotell, slott och herrgårdar.
Sök alla hotell i Stockholm