Publicerad 8 mars 2010

Vi söker dig som vill ut i världen och tipsa andra om dina reseupplevelser. Ung eller gammal, man eller kvinna – det kvittar. Det spelar heller ingen roll om du stått framför kameran tidigare, det viktiga är att du har en bra idé om vad du vill göra på resmålet och att du kan förmedla den till andra.

Ta med en kompis

Med på resan tar du en person som du själv väljer – en kompis, din sambo eller varför inte din kära mamma? Vi kommer även att skicka med en filmfotograf som dokumenterar delar av resmålet. Tillsammans med dina egna bilder och filmer kommer vi att klippa ihop ett professionellt resereportage från resan. Reportaget kommer sedan att visas på Reseguiden.se samt i reklamfilm på TV.

Har du en lucka i kalendern?

Vart i världen reportageteamet åker, det bestämmer som sagt du. Enda haken är att ut- och hemresa måste ske mellan 25 mars och 4 april. Maximalt en vecka kommer ni att vara borta. Reseguidens redaktion kommer att välja ut det bästa förslaget och bestämma vem som ska få åka. Ju mer vi vet om dig och din drömresa, desto mer ökar chansen att få åka. Det är alltså hög tid att uppdatera din profilsida på Reseguiden.se. Om du inte är medlem eller inte har en profilsida, kan du skapa det genom att klicka här.

För att skicka in ditt förslag, klicka på länken nedan och berätta vart du vill åka. Sedan är det bara göra plats i kalendern, vara beredd att packa tandborsten och dra iväg på en resa du aldrig kommer att glömma.

Klicka här för att anmäla dig.

Se Reseguidens reklamfilm som drar igång på TV 4 idag.