5 små och mysiga charterhotell vid Medelhavet

Vilma
Reseguiden

Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: Ving
"Home is where the heart is" sägs det och visst är det så ibland att det är de små, ombonade och personliga hotellen som rymmer de största upplevelserna. Här är fem utvalda favoriter som har det lilla extra!
Publicerad 22 januari 2020

1. Villa Belvedere – Sicilien, Italien

Beläget i lummig grönska bland palmer och pinjeträd hittar du det familjeägda hotellet Villa Belvedere. Få en känsla för det genuina Italien bland citron- och apelsinträden i trädgården. På området finns pool med solterrass och utsikt över Naxosbukten. Slå dig ned i skuggan med en stark espresso när du behöver en paus från solen.

Sök resor till Villa Belvedere

2. Esperides – Kreta, Grekland

Här snackar vi hemtrevligt! Med bästa strandläge och gratis solstolar dessutom. Förutsättningarna är perfekta för att koppla av och ladda upp batterierna. På hotellområdet finns en omtyckt poolbar där du kan njuta av något gott att äta såväl dagtid som kvällstid. På bekvämt gångavstånd hittar du även flera små tavernor och minimarkets. Vill du upptäcka mer av Kreta så ligger Chania bara 15 minuters bussresa bort.

Sök resor till Esperides

3. Anemi Hotel Apartments – Pafos, Cypern

På det här familjära lägenhetshotellet bor du med bästa läge i Pafos med många restauranger precis runt hörnet. Runt poolen finns en solterrass i nivåer, här kan du njuta av en bra bok eller kanske spela kort vid poolkanten. Du tar dig bort till klippbadet Banja på mindre än 10 minuter, likväl som till hamnens alla härliga fiskrestauranger.

Sök resor till Anemi Hotel Apartments

4. Sirena – Makarska Rivieran, Kroatien

I Podgora vid Makarska Rivieran i Kroatien hittar du det mysiga lilla hotellet Sirena. Beläget lugnt och avskilt men med närhet till fantastiska restauranger och salta bad finns det inte mycket att klaga på. Att samtliga rum har balkong och havsutsikt över det kristallklara, azurblåa Adriatiska havet gör inte direkt saken sämre! Att bevittna solnedgången från balkongen skapar minnen för livet. Poolområdet inbjuder till skön avslappning och på hotellet finns även en bar samt restaurang.

Sök resor till Sirena

5. Los Molinos – Ibiza, Spanien

Med en åldersgräns på 18 år är atmosfären lugn och avslappnad på Los Molinos. Beläget direkt vid Medelhavet är utsikten från både rummen, restaurangen och poolområdet helt magisk. Det fina poolområdet har gräsmattor och en trädgård, så du kan beundra Medelhavet antingen från solstolen eller i den trevliga skuggan av träden. Vill du ha mer liv och rörelse någon dag eller kväll så promenerar du till Ibiza stad på drygt 10 minuter. Här väntar ett myller av caféer, restauranger, butiker och smala gränder.

Sök resor till Los Molinos

Jämför sommarens charterresor här

Charterresor till Medelhavet
Charterresor med All inclusive till Medelhavet
Jämför hotell vid Medelhavet


Erbjudanden Sol & Bad