10 all inclusive-hotell i Karibien

Stine
Reseguiden, besökt 19 länder

Foto: Barceló Maya Palace Deluxe
Foto: Tamarijn Aruba
Foto: berostar Costa Dorada
Foto. RIU Club Hotel Varadero
Foto: Gran Bahia Principe Sian Ka´an Hotel
Foto: Crystal Cove
Foto: El Dorado Seaside Suites
Foto: IFA Villas Bavaro Resort & Spa,
Foto: Excellence Riviera Cancun
Foto: Dreams Tulum
Även denna vinter är det Karibien som är resmålet alla pratar om och vill resa till. Vi har letat fram tio hotell med all inclusive, kritvita stränder och karibiska rytmer.
Publicerad 1 augusti 2013

Några av de bästa all inclusive-hotellen hittar man i Karibien. Här har det under en längre tid varit det populäraste sättet att resa på. Vi har letat fram några av våra favorithotell.

Barceló Maya Palace Deluxe, Playa del Carmen, Mexiko

Playa del Carmen är en av de mest populära semesterorterna i Mexiko, och också en av de bästa. Bor du på exklusiva Barceló Maya Palace Deluxe kan du utnyttja alla systerhotellens faciliteter vilket gör att du har 20 restauranger att välja mella. Ta en drink vid poolen, som har både jetsetstrålar och masserande bubblor. Hotellet ligger i en strandnära miljö söder om Playa del Carmen.

Tamarijn, Aruba

På vackra Druif Beach ligger all inclusive-hotellet Tamarijn utspritt i flera byggnader på ett stort område. Här kan du bada i flera olika pooler, äta god mat i en av restaurangerna och ta kvällsdrinken i en av de många barerna. Hotellet har också en 9-håls golfbana och en klättervägg för de som vill ha en lite mer aktiv semester.

Iberostar Costa Dorada, Costa Dorada, Dominikanska republiken

På Iberostar Costa Dorada bor du med perfekt strandläge och hög standard. Välj mellan flera topprestauranger som serverar brasilisk, karibisk och mexikansk mat. Även flera barer och strandservering. Hotellet ligger i Costa Dorada och erbjuder både sportaktiviteter, spa och kvällsunderhållning.
Sök resor till Iberostar Costa Dorada

RIU Club Hotel Varadero, Kuba

På den kritvita Varadero-stranden ligger detta moderna all inclusive-hotell som har ett stort poolområde med separat barnpool, ett flertal restauranger med mat från hela världen, flera barer och en nattklubb med levande musik och underhållning. Det perfekta hotellet för familjen som vill ha hög standard på hotellet.

Gran Bahia Principe Sian Ka´an, Riviera Maya, Mexiko

På den vackra Mayakusten söder om Playa del Carmen ligger detta lyxhotell med all-inclusive. Här är det inte bara restaurangerna och barerna som är inkluderade i priset, utan också aktiviteter som katamaran, snorkling, kajak och tennis. Ett perfekt hotell för dig som vill ha en aktiv och romantisk semester.

Crystal Cove, Barbados

Vill du verkligen bo bra är det detta lyxiga all inclusive-hotell du ska välja. Här är standarden på allt väldigt hög, men stämningen är ändå väldigt avslappnad. Hotellet ligger mitt på en fin sandstrand på öns västkust och har en lagunformad pool med en poolbar inne i en grotta. Här bjuds det på underhållning flera gånger i veckan, och på kvällen kan man sitta i strandbaren och njuta av en god drink.

El Dorado Royale, Riviera Maya, Mexiko

Ett romantiskt all inclusive-hotell på den kritvita stranden på Maya-rivieran. Här måste man vara 16 år för att få checka in, perfekt för dig som reser utan barn. Hotellets all-inclusive är fantastiskt bra och du kan välja mellan sex restauranger och åtta barer. Här är alla rum sviter, och de bästa rummen har utgång direkt till poolen.
Sök resor till El Dorado Royale

IFA Villas Bavaro Resort & Spa, Punta Cana, Dominikanska republiken

Du bor med bästa strandläge och kan lapa sol till en paradismiljö. Eller så väljer du poolområdet. På IFA Villas Bavaro Resort & Spa i Punta Cana väljer du mellan tre bufférestauranger, en pizzeria och tre à la carte-restauranger, varav en gourmetrestaurang samt en japansk och en mexikansk restaurang.

Excellence Riviera Cancun, Puerto Morelos, Mexiko

I den mysiga staden Puerto Morelos bor du på det exklusiva all inclusive-hotellet Excellence Riviera Cancun som har fullt av lyxiga faciliteter. Med en pool på totalt 7200 kvadratmeter och en kritvit strand är detta ett badparadis. När du blir hungrig finns det så mycket som åtta restauranger att välja på, och vill du ha något att dricka finns det tio barer. Blir du less på sol och bad kan du checka in på hotellets eget spa i några timmar.

Dreams Tulum, Riviera Maya, Mexiko

Stranden här i Tulum blir gång på gång korad till en av de bästa i världen, och på detta hotell bor du mitt på stranden och har nära till de vackra mayaruinerna som blickar ut över det karibiska havet. Det här är lyx när den är som bäst, med hög standard på alla detaljer. Hotellet har flera restauranger med allt från sushi till mexikansk och asiatisk mat, flera pooler, poolbar, 24-timmars room service, spa, butiker och en egen guldsmed. Dessutom har de otroligt fina rum som är byggda i traditionell mexikansk stil, precis som resten av hotellet.


All inclusive i Mexiko