Eklintefelt

Kön / Ålder
Man, 39 år
Bor i
Göteborg
Restyp
Äventyrare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
26
Profilsida skapad
2007-03-17
Senast online
3 år sedan

Har du hittat så här långt, föreslår jag att du stannar och tittar en stund till. För här finns godbitar du inte får missa.

Min senaste resa långresa var en sexveckors tur med frun och våra 8-månaders son Leo. Elin och jag hade båda rest som backpackers till Australien förut, men i skilda omgångar. Vi älskade det. Nu ville vi uppleva det tillsammans, men inte backpacker-resan. Utan en resa som skulle ge oss möjlighet att få bli en del av ett ställe istället för att smaka på lite varje. Vi ville göra Sydney. Så vi flög dit i mitten på januari 2010. Att flyga med ett litet barn så långt var vi lite skraja för inför resan, men det gick smärtfritt. Hur bra som helst. Sen tillbringade vi fem underbara veckor i Sydney och såg massor. Inte alla toppturistattraktionerna, de hade vi redan gjort förut. Men alla de platser man inte kommer till om man bara är där en gång och stannar en vecka eller två.... oooh vad mycket fint. Balmain, Newtown, Rose Bay, Shelly beach....fråga mig så ska jag berätta. Det finns att ösa ur!

Den sjätte veckan (som var den första) tillbringade vi i Melbourne som vi båda missade senast. Och det var en riktig pärla. Och att vi dessutom fick uppleva det under Australian Open och bland annat se semifinal tennis på Rod Laver Arena gjorde inte saken sämre!

Närmast väntar en tripp till stugan i Lysekil, följt av besök hos syskon uppe i Undersåker några mil utanför Åre och efter jul blir det en vecka i Hurghada för att lapa lite sol, titta på fiskar och ta en sväng till Konungarnas dal.

Kika gärna runt lite på min sida och jag hoppas ni kan hitta nåt som passar er. Tveka inte att fråga om ni undrar över något! Ha en bra dag och vi ses härikring hoppas jag!

Eklintefelts besökta platser
Resealbum  (Visa alla 2 album)
När man tänker resa är det lätt att tänka utomlands. Men faktum är att många av de allra finaste platserna jag stött på har varit här i vårt avlånga land. Jag ...
6 mar 2008
18
Bilder  (Se alla 182 bilder)
Reseguider
Peb78
Peb78 säger i Eklintefelts diskussion "Club Eriks, pålitliga?":
Club Erik är kända för att vara väldigt välorganiserade. Tycker inte att du behöver oroa dig över att anlita dom.
3 juni 2012 14:35 - Anmäl
Eklintefelt
Eklintefelt startar diskussionen "Club Eriks, pålitliga?":2
Hej, Jag har sett annonser från ett företag som heter Club Eriks (www,cluberiks.se) om olika typer av kryssningar och upplevelseresor. De ska ha funnits sedan 1993 står det på deras hemsida som ser tillförlitlig ut. Men jag blir misstänksam då jag via vare sig Reseguiden eller Google kan hitta någon som tycker något om Club Eriks, förutom på deras egen hemsida. Har du några erfarenheter av de...
22 maj 2012 10:06 - Anmäl
Eklintefelt
Eklintefelt säger om sin bild "Min strandfavorit":
självutlösning. det blev bra på andra försöket ; )
3 juni 2010 15:38 - Anmäl
Nisse2ears
Nisse2ears säger om Eklintefelts bild "Med blicken fäst mot skrapan":
Cool idé - den snor jag! ;)
9 augusti 2009 09:01 - Anmäl
Eklintefelt
Eklintefelt säger om Lillahappemmpas bild "Jag älskar dej":
härlig bild. kreativt och snyggt att den är i motljus så att ni bara blir som silhuetter.
7 juli 2009 13:41 - Anmäl
Curaçao - En vinnande resa!  4
Det är den tionde mars och våren liknar mest en grådisig novemberdag idag... Vad gör man då? Om man inte har lust att gå ut och bli blöt i regnet och inte känner för att städa lägenheten som man borde...
10 mar 2008