Hitta hotell i Puerto Pollensa, Mallorca

Hitta hotell i Puerto Pollensa, Mallorca

Jämför paketresor till Puerto Pollensa

Flyg till Mallorca när det är som billigast

Fynda en sista minuten-resa till Puerto Pollensa

Om Puerto Pollensa Mallorca, Europa

Barnvänligt
Begränsat nattliv
Genuint
Romantiskt
Sandstrand
Sol & bad

Till och med när du solar på stranden så är utsikten i Puerto de Pollensa fantastisk.
Staden är omgärdad av flera bergskedjor.

Om det är sol och bad du är ute efter så dubbelkolla att du inte bokar en resa till grannstaden Pollensa, den ligger uppe i bergen en halv mil från havet.

Det finns flera stränder att välja mellan i Puerto de Pollensa men de är egentligen en enda lång strandremsa, avbruten av den yacht-fyllda hamnen.

Längs stranden ligger en trädkantad strandpromenad där du kan få skugga eller ta en paus på någon av de många restaurangerna eller barerna.

Den mycket lugna atmosfären och bristen på nöjesattraktioner gör att Puerto de Pollensa blivit en favorit för par i alla åldrar. Under de senaste åren har det blivit allt vanligare med turister som bor kvar här under hela vintern.

Du kan inte besöka Puerto de Pollensa utan att göra en utflykt till halvön Cap de Formentor. Här finns den populära utsiktsplatsen Mirador de Mal Pas och längre ut den fantastiska stranden Playa de Formentor.

De största och vackraste grottorna på Mallorca, Cuevas de Campanet, ligger några mil sydväst om Puerto Pollensa. De många kamrarna har spännande namn som ”Romantiska rummet”, ”Vardagsrummet”, ”Det dånande vattenfallet” och ”Det förtrollade slottet”. De många stalaktiterna och stalagmiterna har imponerande former. En rundtur i grottorna tar ca 40 minuter.