Väder och tips Koh Lipe

Av Malsod
20 dec. 2016 23:12
Visningar: 236
Hej!

Vi åker till Thailand snart och kommer vara i Koh Lipe från den 27 december. Någon som har bra tips på vad inte bör missa och var man ska äta? Hur är vädret där just nu? Vill gärna att solen skiner :-) Om man ska ta sig ut till andra öar, vilka rekommenderas?
20 dec. 2016 23:26
Kommer nyligen hem från en resa där Koh Lipe var en av stoppen. Var där 6 dagar och det regnade 1,5 dagar. Koh Lipe ligger i ett naturreservat, vilket innebär att ni kommer få betala en avgift på 200 bath (om ni vill kunna ta er runt på närliggande öar). Vi hyrde en båt för en dag som tog oss runt på några mindre öar. Är ni ute vid rätt tillfälle kan ni bli avsläppta på paradisstränder i er ensamhet och bara njuta. Se även till att snorkla eller dyka när ni är på Lipe. Koh Adang är en stor Ö som ligger på samma sida som Sunrise Beach, finns en grym utsiktspunkt över hela Lipe här. Ta er till Sunset Beach, norra stranden, för att uppleva en grym solnedgång. På Pattaya Beach ligger det även en relativt nuöppnad reaggebar. Jättemysig miljö, härliga människor och livemusik. Ett måste! Det är väl vad jag kan rekommendera :)
Av Malsod
20 dec. 2016 23:38
Tack för tips! Vi hoppas på fin snorkling, sol och bad. Kanske hyra kajak en dag och se oss omkring. Vad tyckte du var bäst med ön?