Tips om öar och boende på Filippinerna

Av Fabea
24 aug. 2014 15:02
Visningar: 678
Hej!

Jag och min pojkvän ska till Filippinerna i slutet av januari 2014 till början av februari, i runt 2-2,5 veckor. Vi flyger från Australien till Manila och ska ta oss vidare därifrån. Jag har läst och hört mycket om ön Palawan och Boracay, så de två öarna kanske vi ska till och koppla av mycket på men vill även hitta på en del saker under vistelsen. Vi kommer boka flygen dit och hem innan.

Skulle ni tipsa om att vi också bokar boende hemifrån eller när vi är på plats? Blir det dyrare på plats? Har ni några tips om var på öarna man vill bo? Vad är de största skillnader på de öarna ovan?

Tack på förhand! Hoppas på svar snarast.

Bea & Fabian
1 sep. 2014 07:17
Boka första dagen eller två, sedan kolla runt lite. Det bruka generellt vara billigare att boka på plats då det alltid går att deala lite. Kolla även in Siargao island, grymt juste ställe om man även vill göra andra grejer.
Av Trea
4 sep. 2014 07:41
Vi bokade ingenting i förväg när vi var på Filippinerna, och det gick bra. Boracay är fantastiskt vackert, men också väldigt turistigt. Om man besöker Boracay kan det också vara trevligt att se någon annan del av Filippinerna. (Filippinerna är billigt överallt, men just i Boracay är priserna lite högre). Såhär bodde vi i Boracay utan att boka innan:
http://www.freedomtravel.se/2014/01/vart-hotell-i-boracay/
Och så lite från stranden:
http://www.freedomtravel.se/2014/01/boracay/
Av Fabea
23 sep. 2014 13:23
Tackar så mycket för alla tips, super!!