Slöguiden

25 maj 2010 20:49
Visningar: 424
Hur slött kan det bli??????????
Av Mpc
25 maj 2010 21:04
fan fan jag håller med dig att inte Rg har kommit till skott men att byta ut vad som behövs
13 juni 2010 21:00
Tur man har annat att göra när man är inne på slöguiden!
13 juni 2010 22:02
Det beror väl på alla annonser som ska läsas in innan man själv kommer till? Det behövs nog en bättre server!

Gilla
13 juni 2010 22:12
Vet i fasen vad som är fel. Alltid när jag varit i kontakt ska de fixa det, men hittills har det INTE hänt något.
Hade t.ex. facebook å andra populära sighter haft dessa problem hade de fått packa ihop för där hade det INTE accepterats.
Tror inte det är reklamen som är felet. När du väl öppnat upp reseguiden finns reklamen ju nedladdade, men det är ju lika slött även i fortsättningen.
Förut tyckte jag det endast var måndagarna som slöade, men det är inte så längre.
Reseguiden?? Vad händer?
13 juni 2010 22:14
En liten kommentar till, ser att t.ex femtioplus loggade ut för 6 minuter sedan. Det har hon gjort i snart 20 minuter trots att jag uppdaterat sidan ett flertal gånger.
Av Crista
13 juni 2010 22:24
Satt och försökte titta på kommentarer förut....den sista kommentaren var skriven 20:42 men min klocka var 21:35.
Höll på att uppdatera, stänga ner sidan helt men inget hände förrän senare och då fanns det massor med nya kommentarer.
Samma med medlemsbilderna.....en del har varit utloggade för t ex 12 min i en hel timme.
14 juni 2010 11:41
Dags att ta in en Consult, för den egna kompetensen räcker uppenbarligen inte till för att få ordning på skruvar och muttrar. :o(
Av Mpc
14 juni 2010 12:15
man för nog ställa sig i kön för att få skriva o komma in på sidan undra va man får BET. i att stå o vänta här
Av Visial
15 juni 2010 21:47
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... jag somnar! Hur segt kan det bli?

Skärpning, RG - tröttnar snart, pris för långsammaste sajten kanske? Slöguiden är bara förnamnet!
15 juni 2010 23:09
Nåt galet är det. Idag har jag fått en hel del kommentarer och meddelanden. Men det har inte varit noterat att det har kommit några kommentarer uppe vid "Alla avdelningar" Men jag har ju fått besked i mitt Outlook, som tar emot hos mej. Som tur är så kollade jag mina kommentarer och det var mängder, så jag fick skriva svar på flera kommentarer från samma person i samma svar. Så har jag laddat upp nya bilder, men det tar evigheter, så jag slutade att ta emot en del. får börja om i morgon.

Gilla
15 juni 2010 23:19
Det märkliga är att ingen från RG kommenterar och kommer med ev. lösningar.
Tycker det är en nonchalans från RG. Vanligtvis är ni så snabba att åtgärda saker som ni tycker är bra och som väldigt ofta kommer som överraskningar för medlemmarna.
Här har ni ju en konkret problematik! Vad kommer ni att göra?.
Mvh
Ingemar
16 juni 2010 08:41
Just det Ingemar. Det är ju inte helg, så man kan skylla på, att man inte jobbar då.

Gilla
16 juni 2010 09:24
Är det ofta krångel? jag måste ha tur för när jag är in på reseguiden funkar det ok kanske beror på att jag inte är inne på sidan när de flesta andra surfar runt här? jag jobbar ju litet obekväma tider och är väl även annars när jag jobbar dagtid ute så länge solen skiner så jag kanske är ute på sidan när andra jobbar eller sover för det funkar felfritt för mig.
Däremot har jag adsl bredband hemifrån vilket kan vara litet trögt under tider då extremt många surfar runt på nätet typ söndagkvällar men då gäller det ju alla sidor och inte specifikt den här sidan.

På jobbet har vi fiberuppkoppling så där funkar det mesta klanderfritt men inte allt för visst har den aktuella sidans kapacitet att ta emot många besökare samtidigt stor betydelse också men på jobbet blir det ju mest att jag besöker sidor relaterade till mitt jobb och de har nog inte på långa vägar så många besökare som här på reseguiden.
bosse.
16 juni 2010 10:00
Vi, som inte transpirerar på en högre utnämning här på RG tycker att det fungerar uruselt HELA DYGNET, och det har inget med tur att göra...kolla andra siter och jämför, så förstår Ni som inte förstår, hur det kan och borde vara ;o)
Av Ellinor
16 juni 2010 15:03
Hej,
Vi är medvetna om problemet och beklagar att sajten vid vissa tillfällen går allt för långsamt.
Våra tekniker jobbar på att förbättra och lösa detta!
Vänliga hälsningar,
Ellinor
16 juni 2010 17:09
Antar att det var mig du syftade på,ja det gäller ju att fjäska om man ska få nån gratisresa nästa år he he! nä skämt åsido det jag menade var att jag inte upplever sidan som seg när jag är ute på den, upplever den väl som internetsidor i allmänhet skulle jag vilja påstå.

Det funkar helt ok nu också tar väl en eller ett par sekunder att öppna sidan men det kan säkert hända att nån server eller så blir överbelastad vid vissa tider men inte då jag använder mig av sidan i alla fall,
apropå att jag skulle transpirera mig till nåt på reseguiden så det är lugnt jag svettas inte mycket alls när jag surfar runt på reseguiden jag antar att du skrev fel när du skrev transpererar (svettas) men nu får jag väl skit för att jag märker ord också ha ha!
Citerat från skeppohoj:
Vi, som inte transpirerar på en högre utnämning här på RG tycker att det fungerar uruselt HELA DYGNET, och det har inget med tur att göra...kolla andra siter och jämför, så förstår Ni som inte förstår, hur det kan och borde vara ;o)
16 juni 2010 17:21
Faktum Laplander iaf. för mig är att jag väldigt ofta kan hålla tre/fyra andra sighter i full kommunikation under tiden Reseguiden sackar. Gäller inte alla dagar eller tider. Nu verkar det som om det fungerade rätt bra.
Jag har en kompis som försökte lägga in nya foton i går, Gav upp eftersom det blev stopp på grund av tid. Jag har också råkat ut för detta flera gånger.
Vi ser ju åxå att Ellinor från Rg kommenterat i dag.
Jag vill nämna att jag för över ett halvår sedan hade ungefär samma diskussion. Vi tittar på det sa Rg. Precis som nu.
Kanske nya tekniker?
Av Mpc
16 juni 2010 19:58
kan man ju tänka sig att reseguiden byttar ut server och ramverk det bör jo ta en helg stänga ner servern o gått till värket NU
Av Chilli
17 juni 2010 17:13
Nog inte bara RGs fel ,kör jag med Explorer är det mycket o då menar jag mycket långsamt. Använder Firefox o det går hur snabbt som helst.
19 juni 2010 01:05
Jag har Explorer alt. Firefox. Vissa dagar (på senare tid många) spelar det INGEN roll vilket jag använder. Finns även Google crome som är den bästa på bl.a.reklamtyngda Aftonbladet. Men inte här.
19 juni 2010 09:22
Ja ladda upp bilder här på sidan tycker jag alltid varit rätt segt för att uttrycka sig i milda ordalag och ska man ladda upp mycket bilder kan jag förstå att man ledsnar fullständigt, däremot tycker jag att det funkat ok för mig i övrigt kan inte påstå att jag har några problem normalt men man kanske får vänta en eller ett par sekunder från klick till att vald sida visas men så tycker jag det är på många sidor man besöker.

Visst har dom en slö server och många besökare koncentrerat till vissa tider blir det ju trögt men då borde det väl upplevas så av alla det kanske beror på att det inte är så mycket folk ute här då jag snurrar runt här? verkar ju som om de flesta upplever problemet som värst vid 20-22 tiden om man ska titta när inläggen är skrivna och just den tiden sitter enligt statistik flest vid sina datorer, själv kommer jag inramlande vid 00.30 eller kanske på morgon/förmiddag och då brukar det funka bra för mig men det är ju inte meningen att man ska behöva vända på dygnet för att kunna använda sig av sidan men för mig faller det sig naturligt pga. mina arbetstider.

Jag håller ju med om att är det fel på datorn eller datorinställningarna borde ju alla sidor vara sega.

Ha det gott alla medlemmar trots en seg sida och orkar inte reseguiden åtgärda problemet så får vi väl skita i att surfa runt här det lutar litet åt i-landsproblem trots allt även jag också kan komma på mig själv med att få hjärklappning av ilska när jag tex. är ute på blocket för att kolla annonser och sidan flyter som sirap i minusgrader, kan inte reseguidens anställda ta kritiken på allvar och fixa problemet under den mest belastade och tröttsamma tiden på dygnet får vi väl göra nåt annat på den mest överbelastade tiden eller gå vidare till nån av de andra bättre sidorna för det finns ju trots allt andra resesiter.
mvh. Bosse.

>Citerat från ingemar_e:
Faktum Laplander iaf. för mig är att jag väldigt ofta kan hålla tre/fyra andra sighter i full kommunikation under tiden Reseguiden sackar. Gäller inte alla dagar eller tider. Nu verkar det som om det fungerade rätt bra.
Jag har en kompis som försökte lägga in nya foton i går, Gav upp eftersom det blev stopp på grund av tid. Jag har också råkat ut för detta flera gånger.
Vi ser ju åxå att Ellinor från Rg kommenterat i dag.
Jag vill nämna att jag för över ett halvår sedan hade ungefär samma diskussion. Vi tittar på det sa Rg. Precis som nu.
Kanske nya tekniker?
19 juni 2010 11:47
Ett litet tips kanske.

Jag har kommit underfund med, att om det tar lång tid, när jag ska byta sida, så klickar jag på F5 och uppdaterar sidan. Det brukar fungera. Men det hade kanske tagit lika lång tid ändå?

Gilla
22 juni 2010 12:51
Nu kommer det väl att gå ännu saktare, fick precis ett erbjudande att kontakta en "dam" från jag vet inte var men hon ville att jag skulle svara till en mailadress så skulle hon skicka bilder på sig till mig.
Ska man inte kunna vara fredad här en gång?
Det räcker väl med alla erbjudande om Viagra och penisförlängare på Hotmail!
Av Mpc
22 juni 2010 15:01
akta dig för sådana damer *ASG*
Av Crista
22 juni 2010 22:23
Jaa...vad säger man....det är fortfarande hur slött som helst.
Får upp att anslutningen avbrutits och fel vid sidhämtning....enbart på RG:s site......kan surfa runt obehindrat på andra sidor.
Var likadant igår kväll.
Vid några tillfällen kan jag enbart se reklamen.
Av Thorgu
24 juni 2010 22:51
Har snabb dator och anslutning till fibernet. Likväl är RS slö vissa tider. Facebook är mycket snabbare och jag tror att många som vill diskutera eller kommentera resor och bilder drar sig över till Facebook. På Facebook hittar jag många medlemmar som inte är lika aktiva på RG som tidigare. Vad är orsaken och vad göra för att få fart på RG igen?
27 juni 2010 23:18
Oj va trögt!
Detta meddelande får jag från Goggle Crome, min normalt nya snabba webb"sökare.

Hoppsan! Google Chrome kunde inte ansluta till www.reseguiden.se
Förslag:
Öppna en cachad kopia av www. reseguiden. se/ forum/ bilder/ 321631
Hämta igen: www. reseguiden. se/ forum/ bilder/ 321631
Sök på Google:

Det tar alltså för låååång tid för webbläsaren att komma in på sidan.