Perhentian Islands 1 Månad

Av Toeeny
18 mars 2011 03:38
Visningar: 710
Tjena! Jag flyttar ner till Bangkok i April men tänkte att innan man börjar organisera allt där så kör man 1 månad på någon utav Perhentian öarna med lite träning, sol & bad.

Någon som vet något ställe som har rimliga priser på boende 1 månad? Bläddrat runt lite men hittar inte särskilt mycket.

Har ni tips på andra platser i Malaysia med bra stränder & priser så var inte blyga!

Tacksam för svar :)! /Tony
Av Theelf
18 mars 2011 07:54
Ska själv dit i juli. Tror på stället Abduls chalets. Det verkar vara "medelbra" och rekommenderat av flera.

/TheElf
20 mars 2011 09:54
Vill bara varna dig för shari-la islamnd resort! Vi har rest i många år och vill stanna länge på samma platser och på bokningkontoret stressade på en för fylla båtarna och fick inte kontakt med någon annan än shari-la och de Wifi frukost m.m. Och det såg finnt ut vid första anblicken så vi gjorde upp om ett pris på 20 dag(vi i 60 årsåldern)Vi var hungriga när vi instalerat oss i bungalowen så åt på resorten ,vi fick några kycklinben och några skivor potatis ,sedan på morgonen därpå var sängarna fulla av sågspån och wifi fungerade inte.Frukosten var skandal 2 skivor bröd och några gamla torra kycklingben.Sedan visade de sig att plankorna var ruttna på altanen och resturangen ,där satte man en stol över.Efter tredje dagen tröttnade vi och ville ha pengarna för resterande dagar och det gick managern med på .Kan bara varna för detta skandalhotell,det finns många bra ställen att bo på pherhentian men vi åkte ner till Tioman där vi stannat förrut i en månad och inte blivit så otrevligt bemötta och lurade!ps några pengar tillbaks kom alldrig trotts polisanmälan.GÅ in på trip advisor så kan man läsa om flera stölder på shari-la island resort.muckelpuck