Malaysia / Perhentian Islands

7 sep. 2009 13:24
Visningar: 1349
Hej , har bokat en resa till Malaysia 26 Feb- 19Mars 2 vuxna 2 tonåringar. Vi börjar på Langkawi sedan ev Thailand . Nu undrar jag om det är värt att åka till Perhentian Island i mitten på Mars eller är det fortfarande monsun där då ? Eventuella tips på boende mottages tacksamt .

/ Ronny
12 sep. 2009 13:19
Hej! Ni behöver nog inte oroa er för dåligt väder på perenthian i mitten av mars. Vi var där mars 08, började m en v på langkawi och sen fortsatte vi till besar på perenthian.(15/3) Tyckte verkligen om detta ställe, där bodde vi på tuna bay som passade vår familj perfekt m två vuxna o två barn varav en tonårng, hade ett familje rum m två rum o dörr emellan. Vi stannade lite längre än planerat men tyvärr fick vi flytta på oss till andra sidan ön där var inte så mysigt som på tuna men det är ju smaksak. Abduls rekommenderade många, enkelt men billigt boende bredvid tuna, men det var fullt även detta. Vi far till Langkawi i dec och tyvärr är det ju för tidigt m öst sidan av malaysia då men vi ska istället besöka lipe då. ska bli spännande att se hur detta står sig mot perenthian för det är mitt guldkorn hittills!
Lycka till med er resa!
// kia
13 sep. 2009 13:13
Tack för alla tips . Det lutar nog åt att vi åker till Perhentian iallafall , Tuna bay måste jag kolla upp.
Abduls verkar ochså få bra kritik . Är det rekommenderat att förhandsboka eller kan man bara fixa det på plats ?
/ Ronny
13 sep. 2009 19:22
Hej!
jag hade nog valt att förhandboka för det är inte kul att komma till en ö och sen börja traska runt. Vi bode ju en vecka på tuna o tyvärr fick vi sen leta oss runt efter rum,det var rätt trist o vi kände oss inte redo att lämna stället:-)
Även inser man at frukosten faktiskt är rätt stor del av kostnaden om det inte ingår i rumskostnaden...den ingick på tuna men inte på nästa ställe o där var det ingen service o vi bara längtade tillbaka så sista dgn vandrade vi tillbaka o åt frukost på "vårt" ställe.
//Kia