Everglades Florida

Av Sara68
11 feb. 2018 11:34
Visningar: 128
Hej!
Någon som har koll på de olika airboats turerna? de finns de som ligger som nummer 1 på trip adviser men sedan har jag även hört om Buffalo Tigers som ligger lite längre in och är lite mindre turistig? finns det mer djur än krokodiler och fåglar att beskåda? Har en dotter som ibland blir åksjuk, bör hon ta åksjuketablett innan turen? bör man boka turen i förväg? behövs extra tröja?
Mvh.Lisa
Av Birgere
11 feb. 2018 12:19
Har besökt några stycken och kan inte spontant säga att den ena var bättre än den andra. (totalt glömt vad dom hette)
Alla är "turistiga" eftersom det bara är turister som åker med båtarna.
Alligatorer, fåglar och själva naturen är väl det man minns mest.
Resan är inte mer skumpig än att åka bil, ljudnivån är hög så alla får öronproppar.
Extra tröja behövs inte om ni inte är där en kall vinterdag, är det myggsäsong så funkar myggmedel lika bra.
Har aldrig bokat i förväg.
11 feb. 2018 17:32
Vi har bara varit i Holiday Park, Gatorboys, dottern fick träffa sina idoler från tv-showen. Det var 2015 så alla är nog inte kvar där nu.. Vi var under deras spring break men förbokade inget. De har lite andra djur i parken.
I år ska vi testa en annan park, finns ju massor så vi kan inte bestämma oss för vilken, haha. Ska också köra loop road om den är öppen. Om ni inte varit i Everglades innan så kör Tamiami trail U41 så ser ni förhoppningsvis alligatorer från bilen =)
12 feb. 2018 06:46
Vi var i Gator Park som vi passerade när vi åkte från Naples till Miami och var nöjda med det besöket. Han som körde airboaten var duktig att hitta alligatorer och även andra djur.
Men vi såg flest alligatorer när vi körde bil. De låg i dikena på många ställen. Det fanns även ställen där man kunde stanna och gå ut och titta på dem.