Dublin och billigt boende..

Av Annans
15 mars 2007 08:23
Visningar: 4223
Någon som har tips på billigt boende i Dublin och roliga tips på vad man kan göra när tre damer är på hugg och vill vara både kulturella och ströva runt bland pubar, loppis och shopping.
Av Ziesta
15 mars 2007 09:49
Hej,
När jag var i Dublin i somras bodde jag på Avalon House - http://www.avalon-house.ie/ - är mer ett hostel än hotell dock men ligger väldigt bra till, cirka 5 minuter promenad från shoppinggator & Temple Bar. Och flygbussen går så gott som ända fram till dörren.

Jag skulle verkligen rekommendera er att gå på en "irish music pub crawl".. man går runt till lite olika pubar tillsammans med två glada musiker som spelar irländsk musik, berättar historier & skämtar.. Är varje kväll och utgår från en pub i Temple Bar.
http://www.creativeevents.ie/musicalpubcrawl/mpcindex.htm

Om ni är där en söndag i början av månaden så tycker jag ni ska gå på äkta irländsk hästmarknad i närheten av Old Jameson fabriken (Smithfield market). Stora hästar, små hästar, smala hästar, tjocka hästar.. en salig blandning helt enkelt.. och irländare som galopperar runt på kullerstenarna för att "provköra" hästarna.. Kändes väldigt äkta & unikt på nåt vis.. En upplevelse! (Bäst att ta det före whiskey-provningen så man inte får med sig en liten häst hem... ;-)

Hoppas ni får skoj! :-)