Stöd Ukraina

Laplanders blogg

Måndag 19 November 2007

Tråkigt

Nu skulle vi egentligen varit på Fuerteventura dit vi knåpade ihop en resa själva men det gick inte som tänkt för Gunsan måste gå i skolan och jag hade för mycket att göra för tillfället så det blev ingen resa nu.

Hur som hellst så lyckades vi knåpa ihop en resa för två vuxna och två barn med ryan air från Skavsta till Frankfurt för 312kr och från frankfurt till fuerteventura för 450kr, hotell lyckades vi få till rabatterat pris för 1280kr för fem dygn på trestjärnigt lägenhetshotell på hemvägen blev vi tvingade att tillbringa en natt i frankfurt för 1000kr men då hade vi en heldag där också och det kan ju vara kul så allt som allt kostade resan 2762kr för fyra personer och det måste man ju säga är ett kanonpris speciellt med tanke på att det var specificerat hotell.

Tyvärr så kunde vi ju inte åka men det ger ändå litet förhoppningar om att det går att resa väldigt billigt om man bara letar ett tag och har en gnutta flax, och till nyår så har Gunsan gått klart sin skola så sen är det fritt fram att ta någon sistaminuten precis när de dyker upp,, så min förhoppning är att vårt resande blir litet intensivare framöver.
lev väl mvh.bosse
Dela med andra:    

Kommentarer
Piccolina säger:
Herregud, vad billigt!!!!! Roligt att se att det går att resa för noll & ingenting, bara man lägger ner lite krut på att hitta det!

/Piccoina
Postat 2007-11-20 23:28  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Vilken sommar!
13 år sedan
Fisket avslutat.
14 år sedan
Fisket avslutat.
14 år sedan
Lanzarote här kommer vi.
14 år sedan
Höstrusk.
14 år sedan