Stöd Ukraina

Journeychicks blogg

Fredag 4 Maj 2012 - Hong Kong

Tankar pa flygplatsen

Hej igen,
Man far passa pa nar man har tillgang:)

Vi sitter nu pa flygplatsen i Hong Kong och vantar pa planet till Seoul, Sydkorea. Bagaget ar incheckat och klart, vi har passerat immigration och har fatt ytterliggare stamplar i passen - hurra! (Tacker nu 2sidor)

Bagaget vagde inte alls sa mycket som fruktat, sa nu ar shopping tillaten igen i obegransade mangder.

3v resande borjar ta ut sin ratt och vi har glomt hur det ar att vara hemma, sa trots att vi ar i var egen mjuka sang om en vecka kanns vagen dit lang. Pa vara 3v hittills sa har vi sett och upplevt sa otroligt, fantastiska saker att det knappt gar att forestalla sig att det skulle bli en sa lyckad resa. Vi ar bada tva sa avslappnade att om vi blir mer avslappnade sa gar vi val ner i koma. Anda far jag inte med mig Mattias pa nagon typ av massage, inte ens fotterna. Vi har slitit ut 2par joggingskor och Pillans haller natt o jamt ihop tills vi kommer hem. Sa det har blivit en del trampande, Mattias har tappat nastan 7kg under resan hittills och borjar se ut som en knappnal. Pillan har inte gatt ner lika mycket och vill inte avsloja totalen an (ladylike) men har formodligen gatt ner ett par storlekar hon ocksa om man ska tro jeansen hon har testat hittills:)
Madrasserna i asien bestar nog av bambu och plyfa, for de ar stenharda, sa vi ar aningen stela om morgnarna tills vi har gatt ut, men vi har hort talas om naldynor ocksa - sa vi klagar inte!

Mattias saknar nyheter och sport, dock sa haller vi oss uppdaterad om europeisk fotboll som ar makalost populart har, men han hor inget om NHL stackarn. Pillan saknar ipaden och lille viktor:)

Vadret ser ut att vara klart hittills, vilket ger forhoppningar om en lattare resa an till Hong Kong. Annars har vi haft oerhord tur med vader ocksa, nar vi landade i Peking for manga veckor sedan sag det ut som att vi skulle fa monsunregn och oversvammningar, men vi har klarat oss bra och det har regnat pa oss i mattliga mangder... totalt vill saga, nar det kommer, sa kommer det verkligen som en vagg over en.

Pillan har forsokt att inte tanka sa mycket pa Sydkorea, for att inte bygga upp for hoga forvantningar under resan, men nu ar det svart att inte borja. Ser mycket fram emot bade Seoul och Taegu!

Tanker pa er alla dar hemma och onskar att ni kunde ha varit med!
Puss och kram fran Hong Kong international airport on our way to Sydkorea:D
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Sydkorea
11 år sedan
Tankar pa flygplatsen
11 år sedan
Längesedan sist
11 år sedan
Sockertoppsberg
11 år sedan
Terrakottaarmén
11 år sedan