Stöd Ukraina

Maddecks blogg

Fredag 4 Januari 2013
Resealbum: Roadtrip 2013

Snart är det dags!!

Tiden går fort, nu det är "bara" 2,5 månad kvar till vår resa!!

Vi börjar i Atlanta i 2,5 dag, där blir det ett besök på Six flags. Det har mannen bestämt och det är det enda han har fått bestämma den här resan;)
Sen åker vi ner till New Orleans' via en övernattning i Mobile. I NO stannar vi 3 dagar, där ser vi fram emot att äta god, spännande mat och strosa runt på stan.

Efter det åker vi längs kusten till Destin, där är det strandhäng som gäller. Kanske kan vi nu komma igång med shoppingen också!! Efter att ha slappat här i en vecka är vi redo att ta oss an Orlando.
Förhoppningsvis blir det ett lunchstopp i Tallahasse på vägen.

I Orlando blir det ett par parkbesök, Magic Kingdom är redan bestämt för där ska vi träffa prinsessorna!! Sen får vi se vilken/ vilka parker det blir. Här lägger vi nog en hel del tid på shopping!! Det finns ju en del att gå igenom;) Någon dag blir det nog en tur till östkusten för ett dopp.

Sen bär det av till västkusten och först Siesta key, där möter vi upp lite fler vänner och byter sambosar ett par dagar! Här blir det nog mest bad och lek med alla barn. Härifrån gör vi kanske också en utflykt till Myakka river state park. Till sist åker vi till Ft Myers beach och flyttar ihop med våra orginalsambosar igen!

Detta är hur resan är planerad sen får vi se hur det blir =)
Dela med andra:    

Kommentarer
Familyb säger:
Härligt! det enda ohärliga är att vi hinner åka hem veckan innan ni åker över :) kram å TREVLIG RESA! Jag vet ju att du längtat!
Postat 2013-01-16 21:00  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemma
10 år sedan
Sista veckan
11 år sedan
Siesta key
11 år sedan
Orlando
11 år sedan
Vi reser vidare
11 år sedan