Stöd Ukraina

Maddecks blogg

Fredag 12 April 2013 - Siesta Key
Resealbum: Roadtrip 2013

Siesta key

Nu går tiden fort, vår vecka i Siesta key är snart slut. På lördag drar vi ner mot Ft Myers
och vår sista vecka:(.

Denna vecka har vi mest solat och badat. Vi träffade även några kompisar som lyckades vara på samma ställe den här veckan! Stora tjejen blev glad att få leka med nån i hennes ålder och dessutom en av hennes bästa vänner:)
Men nu har dom åkt hem, så nu längtar barnen hem.

Igår åkte vi till Ft desoto som jag nu kommit fram till är min absoluta favoritstrand!
Vi började med ett stopp på piren för att se delfiner, och vi hade tur där fanns 1 delfin! Det blev även liv i luckan när en fiskare lyckades få en pelikan på kroken. Dom försökte dra upp pelikanen men till slut så lossnade kroken och pelikanen kunde flyga därifrån.

Sen åkte vi vidare mot den härliga stranden, när vi kom ner var det inte alls mycket folk och det simmade förbi ett gäng rockor i vattenbrynet.
Där hängde vi ett par timmar för att sen stanna till vid piren igen för att se om det kommit fler delfiner. Och det hade det.... Nu var dom 2! :)
Dom snodde en fisk av en fiskare som dom sen lekte lite med för att reta fiskaren.

Ganska mycket shopping har det blivit, lika bra att göra av med pengarna själv istället för att nån jäkel snor hela semesterkassan... Hoppas att vi får tillbaka pengarna från banken sen iaf.

Önskar man hade sånt här väder hemma, ibland åtminstone. Blev bjudna på poolparty hos kompisarna en kväll, så himla trevligt. Barnen lekte i poolen , vi åt och drack gott och det var tom varmt när vi gick hem.
Hoppas att snön är borta när vi kommer hem, men det är kanske att hoppas för mycket....
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemma
10 år sedan
Sista veckan
11 år sedan
Siesta key
11 år sedan
Orlando
11 år sedan
Vi reser vidare
11 år sedan