Stöd Ukraina

Familyb

Kön / Ålder
Kvinna, 52 år
Bor i
Sverige
Restyp
Japansk fototurist
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
20
Profilsida skapad
2007-05-09
Senast online
7 år sedan

Vi är en familj på 4 som reser så mycket vi kan och har råd till...alltså ibland ofta och ibland inte. Har en förkärlek för USA och drömmen är ett boende där såsmåningom......får nog vinna på lotto först...vem vet?!
Har rest med grabbarna sen dom var små knyten och nu märker man hur de verkligen gillar att uppleva och vill vara med och planera också, fast ibland är det nog bra med en vuxenresa också. :o)

Restyp: Soldyrkare, Cityslicker, Kultur, Familjen framför allt, Charter, Shoppinggalen......men eftersom minst en kamera alltid hänger med, får jag nog välja "Fototurist".

Familybs besökta platser
Resealbum  (Visa alla 2 album)
Tog 4 st sista-minuten charterstolar till Florida i mitten av november, satte oss i hyrbilen och åkte dit näsan pekade =)
4 dec 2008|Barn & Familj
39
Bilder  (Se alla 181 bilder)
Familyb
Familyb säger om Maddecks album "Florida 2015":
Åh så härligt! Vi åker ju först till Los Angeles och Las Vegas den här ggn, men sen kommer vi över till Florida 28/10-8/11... missar vi er precis då?
30 juli 2015 17:02 - Anmäl
Familyb
Familyb säger i sin diskussion "Bo i Savannah eller ute på Tybee Island i Oktober":
Det blir 4 nätter i Savannahs Historiska distrikt och så får vi göra utfärder därifrån till tex Tybee och Hilton Head :)
17 oktober 2013 16:49 - Anmäl
Familyb
Familyb säger i Evabers diskussion "Vilken är bästa tiden att åka till Florida?":
Vi har varit där i jan,feb,mar,apr,okt,nov. April är suveränt vädermässigt men dyrare och speciellt vid Påsk, näst bäst är höstlovet.
30 juni 2013 20:44 - Anmäl
Familyb
Familyb säger i Jonassjogrens diskussion "Få rätt hyrbil LAX":
Vi hyr alltid med Alamo när vi är över, men man brukar vara tvungen visa hyrbilspapprena för att bli visad till rätt rad bilar, misstänker att man inte kan gå iförväg, men det kommer ju in nya hela tiden så ni har säkert en drös att välja på ändå! :)
30 juni 2013 20:40 - Anmäl
Familyb
Familyb säger om Maddecks bild "Taco Bell":
Gott gott gott! Längtar!!!
27 juni 2013 22:42 - Anmäl
....tillbaka till Florida  2
Nu var det länge sen jag var här, har hunnit med en del sen sist. I resväg betyder det en sväng till både Florida och Mallorca! :) Okej lite dålig fantasi men ack så härligt haha! Den här gången åk...
17 okt 2010
Diskussioner
Familyb har svarat i 40 diskussioner om USA, Thailand, Sverige, Mexiko.