Clintcliff

Kön / Ålder
Man, 41 år
Bor i
Göteborg
Restyp
Familjen framför allt
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
16
Profilsida skapad
2008-05-10
Senast online
12 år sedan

Under mina sena tonår, när det förväntades att man skulle ge sig ut och se världen, träffa människor, festa och allt annat som höll frigörelsen till - då började jag istället renodla mitt soldyrkande till nästan löjliga proportioner. Glöm backpacker-resor i Östeuropa, säsongsarbetande i Schweiz eller bungyjump i Nya Zeeland. För mig var det trygga mañana-resor till Kanarieöarna och Grekland som gällde. Där sandstränderna bredde ut sig som enorma stekpannor - med tyskar och engelsmän sida vid sida som puttrande kycklingfiléer - där var jag. Så länge jag blev brun och samtidigt fick läst en bok eller två, då var jag nöjd.

Men så för några år sedan besökte jag USA - Florida närmare bestämt. Jag ska säga som det var. Jag blev förälskad. Inte bara i landet och upplevelserna. Resan fick mig också att inse att man inte kan uppleva världen från en solstol. Sedan dess har jag en betydligt sundare syn på resande. Numera rör jag frekvent om i min resegryta och blandar högt och lågt.

Sedan jag blev småbarnsförälder i vintras har man tillfälligt fått lägga om reseplanerandet lite. I år blev det till exempel en lugn sommarsemester i Bohuslän. Inte fy skam det heller. Men nästa år, när lilltjejen börjat gå och förhoppningsvis lärt sig lite mer om de grundläggande sakerna i livet, då blir det återigen full rulle på flygplatserna igen.

Clintcliffs besökta platser
Bilder  (Se alla 33 bilder)
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Clintcliff
Clintcliff startar diskussionen "Prisvärt hotell i Glasgow?":
Har någon ett bra förslag på trevligt och prisvärt hotell i Glasgow om man ska över en helg i oktober? Har aldrig varit där men åker med förhoppningen att man hittar lite sköna pubar och får känna på lite skotsk kiltkultur.
8 september 2009 14:48 - Anmäl
Hvarski_med
Hvarski_med säger om Clintcliffs bild "Checkpoint Charlie":
Hehe, roligt!
19 september 2008 11:04 - Anmäl
Leroslover
Leroslover säger i Clintcliffs diskussion "Konsten att göra skotska högländerna":
Var i Skottland april 2005 och det var fantastiskt! Vi var 4 som flög med Ryanair till Prestwick utanför Glasgow. En bil var beställd som vi hämtade ut. Sedan bodde vi B&B hela resan som gick uppefter västkusten, Isle of Skye, Ullapool (rekommenderat besök där av folket i Skottlandsmontern på resmässan det året). Inverness och sedan mot Dufftown och Whiskyområdet speyside innan vi började ta oss s...
13 augusti 2008 11:42 - Anmäl
Clintcliff
Bruce Springsteen dedikerar en låt till mig
Clintcliff säger om Lengans film "Bruce Springsteen dedikerar en låt till mig":
Lysande. Så totalt j-la lysande...
7 juli 2008 22:20 - Anmäl
Familyb
Familyb säger om Clintcliffs bild "Idel svenskar":
Härlig bild!! Där hade man velat vara med!!
12 maj 2008 12:26 - Anmäl
Vänner