Stöd Ukraina

Trebs blogg

Tisdag 23 Augusti 2005 - Parga
Resealbum: Dreamtrip

Parga

Lat N 39° 16,89', Long E 20° 26,11'
Idag: +30 °C (86 °F)

Annika, vi förlåter dig… för att ha tipsat oss om Parga. Det är helt suveränt! Parga - en liten mysig stad med strand, fiskehamn och smala vindlande gränder som brant klättrar upp för bergssidorna. Allt detta ramas in av höga, gröna frodiga bergstoppar, turkosblått vatten och med några små öar långt inne i viken som pricken över i. Parga är verkligen en otroligt vacker plats. Det är som ett litet paradis!

Vi bor i Lichnos strax utanför Parga. Det är till Lichnos badbåtarna från Parga går. Det är en toppenstrand som ligger mycket vackert till och vattnet är kristallklart eftersom sanden är alldeles lagom grovkronig. Precis vid stranden ligger en bra camping som vi bor på. Vi gillar det här stället - det är verkligen underbart!

Vi har just kommit på varför alla har gula lampor på campingplatserna. Först trodde vi att det var för att det skulle vara mysigt, men nu har vi förstått att de tydligen ska vara bra mot insekter. De dras inte till det gula ljuset. Nu har vi köpt en lampa och gäller det att hitta en sladd med hållare till den.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Sundsvall
16 år sedan
Sundsvall
16 år sedan
Gävle
16 år sedan
Göteborg
16 år sedan
Kinnekulle Ring
16 år sedan