Stöd Ukraina

Bibchens blogg

Onsdag 12 Augusti 2015 - Nynäshamn
Resealbum: Nynäs havsbad

Minisemester

"Nynäs Havsbad


– En kurort 35 minuter från Stockholm

Utsökt läge i yttre skärgården med vidunderlig havsutsikt. Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin egen tjusning. En vistelse hos oss blir lika minnesvärd sommar som vinter, höst eller vår.

Spa – och relaxavdelning på klipporna

Nynäs Havsbad erbjuder förstklassigt boende, kulinariska upplevelser och en ny inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stora varma källor på klipporna, härlig bastuavdelning med traditonell- och vedeldad bastu med fri utsikt mot havet. Inomhus-pool med champagnebädd och skön relaxavdelning för vila med havsutsikt. Sittplatser längs bryggan och lounge.

Vi är stolta för att ge er en plats som ger utrymme för lugn och eftertanke och som sänker pulsen och tillför ny energi till vardagen." (ur broschyren)
_________________________________________________________________________________

Och vi är nöjda över valet av årets sensommarvistelse, min väninna och jag!! SMHI hade utlovat bättre väder än det vi fick, men vad gör det är man är på minisemester med en god vän! :-) Visserligen blev vi en aning blöta när vi vilsegick för att hitta hotellet. Den 1,5 km långa vägen dit blev något längre. Väl framme fick vi dock en härlig buffélunch och torkade våra kläder i våra fina hotellrum med strålande havsutsikt. Under grå men torr himmel gick vi ned till SPA-avdelningen vid havet. Konferensfolk, bröllopsfirare och en och annan barnfamilj turades om att ligga i vedtunnan och bubbelpoolen, några med välfyllda champagneglas. Vi nöjde oss med att njuta utsikten och gick sedan en tur för att förbereda oss för middagen. Fönsterbord för två och den mest utsökta marinerade kyckling med morotspuré som man kan få. Rödvin och så blev det tjejsnack tills vi var de sista gästerna som var kvar.

Storfrukost och förmiddagspromenad i tyst område med lyxvillor. Vi föredrog att bege oss ner till hamnen och de små bodarna med allsköns souvenirer och glass i strut. Lunchen intog vi på kajkanten och då kom äntligen solen!! Varm och skön stund innan vi tog pendeln hela vägen hem.
Nästa år blir ett annat resmål.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Slutspurten
37 veckor sedan
Meditationsvandring
37 veckor sedan
Min sommarsäng
37 veckor sedan
Kyrkbröllop
37 veckor sedan
Skur efter skur........
37 veckor sedan