Carlos blogg

Lördag 15 Mars 2008 - Madeira
Resealbum: Madeira 2008

Maderia Dag 5

Den dystra väder prognosen från kvinnan i receptionen hindrade oss inte för att bege oss mot bergen.
vi sätter oss i vår lilla Clio som kämpande för oss via Camacha och Portela för att slitligen pusta ut vid Santana.

Där besöker vi turistinformationen som är belägen i ett litet lustigt färgglatt hus. Dä r får vi den sista vägbeskrivningen till Queimadas. När vi anländer så tok regnar det ! det känns lite orättsvist att bli bemötta på detta sätt. Vi klär oss i våra regnkläder och beger oss ut i det ihärdiga regnet.

Dagens mål var att vandra levadan Caldeirao Verde . Denna levada beräknas vara 6,5 km lång och är en av de mest Dramatiska lederna. vi går i regn och rusk i ca 1,5 timmar och kommer fram till den första Tunneln längst vandringsleden. Regnet fortsätter att vräka ner och vi har svårt att få begrepp hur lång vi gått.

Våra regnkläder börja ge vika för vädrets makter och vi finner det bäst att vända tillbaka. vägen hit har ju i princip bara bestått av att parera vattenpölar och hålla sig på marken. Ganska besvikna går vi tillbaka mot vår lilla Clio som ensamt väntar på oss. Vi känner oss frusna och mollukna över dagen och beger oss hem mot Funchal. Vi tar ett varmt bad och kryper ner och värmer oss i sängen.

om jag nu inte minns fel så åt vi på en Kina restaurang som omväxling. Vi fick inte den mat som vi beställde och maten var helt smaklös.

Ja vissa dagar går det helt enkelt inte som man vill. Det blir bättre i morgon ska vi se !
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Madeira Dag 7 Hemresa
14 år sedan
Maderia Dag 5
14 år sedan
Madeira Dag 4
14 år sedan
Dykning Runt Kullaberg
14 år sedan
Madeira Dag 3
14 år sedan