Stöd Ukraina

Lena23s blogg

Söndag 25 December 2011

LIAT- inte att lita på

Efter 10 dagar på Curacao var det dax att på juldagsmorgonen flyga vidare- väl framme på flygplatsen visade sg att LIAT ställt in flighten utan att informera vare sig flygplatspersonal eller behaga ha en representant på flygplatsen. Vi var 8 st som stod där och inte hade en aning om ifall bolaget gått i KK eller vad som hänt. Ingen gick att nå vare sig på huvudkontoret på Antigua, på Trinidad eller hemma!! hos Curacaos representant för bolaget. Vi fick ta en ytterligare en natt på Curacao och då på Howard Johnson hotell på Otrobanda sidan av Willemstadt. Trevligt, enkelt mellanklass hotell med en liten pool, mitt i smeten. Men dyrt.. 900 sek/tre bäddsrum utan frukost.
Willemstadt är uppdelad i två sidor av inloppet: Punda och Otrobanda, med broförbindelse emellan. På kvällstid är Otrobanda inget att vandra runt i, mycket droger och fylla och redan vid 19-20 tiden känns busshållplatsen inte som ett säkert ställe.
Dagens efter for vi åter ut till flygplatsen på vinst och förlust, och då gick en flight, utan någon förklaring. Vi hade dock missat dagens anslutning från Barabados vidare till Dominica, men det fixade LIATS personal på Barbados, så att vi ta en extra sväng via St. Lucia för att landa sent på kvällen på Dominica endast 5 timmar föresenade från utgångspalen, och... MED bagage!
Det blev lite springande igen över startplattan, då de snabbt checkade in oss på ett pan som redan stod startklart. Konstigt flygbolag, LIAT,å ena sidan totalt inkompetenta gällande information eller att nå ut till sina resenärer ang. ändringar, å andra sidan effektiva att hitta lösningar när det väl har sk-it sig. ( Tillägg i efterhand: Då biljetten var betald med VISA kunde vi åberopa denna försäkring och vi fick tillbaka 3000 SEK i schablonersättning för vårt "lidande". Liats egen försäkring håller de fortfarande på att utreda: Läs 120409.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet