Stöd Ukraina

Waistboys blogg

Tisdag 29 Juli 2008 - Madurai
Resealbum: Indien

Laser nagon???

Vi har varit pa resa i drygt en vecka men inte har fatt nagra kommentarer pa var blogg. Darfor undrar vi om nagon laser den och vi skriver for tomma ogon.

I alla fall befinner vi oss just nu i Madurai och vantar pa ett nattag mot bergen. Livet har ar inte alltid sa latt - vara magar har kranglat nagot men var ar detta for problem nar manniskor har dott i explosioner har. Vi har dock inte varit pa nagon av de farliga platserna men man marker att det det ar oroligt pa grund av polisen.

Lite glada nyheter: vi har sytt upp nagra klader idag och sett Gandhi museet. Vi vandrar mycket (24 000 steg idag) och njuter av livet. Det ska bli skont att komma upp i bergen och se te plantagerna och naturreservaterna.

Ha det gott!

Skriv tillbaka!
Dela med andra:    

Kommentarer
Lizen säger:
Kul att läsa om er resa och era bravader och att man numera är släkt med filmstjärnor!!...eller nåja, nästa iallafall. Härligt att höra att ni upplever landet ordentligt och tar er runt. Men med tanke på hur mycker ni går varje dag låter det ju som att ni behöver en semester-vecka att vila upp er på när ni kommer hem igen! :) Grattis Natalie på födelsedagen så här lite i efterskott, hoppas att ni hittade på något kul eller speciellt där borta.
Hoppas återstoden av er resa blir intressant och spännande och att Herren håller en vakande hand över er. Kram och vara rädda om varandra. //Lizen
Postat 2008-07-30 13:13  Anmäl
Gullsing säger:
Visst läser jag eran blogg. Jag läser allas bloggar. Men det är ju inte alltid man skriver nån kommentar.

Gilla
Postat 2008-07-29 19:28  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemfard
15 år sedan
Regn, regn ater regn
15 år sedan
Avkoppling
15 år sedan
An far man dit an far man hit och an far man i ...
15 år sedan
Laser nagon???
15 år sedan